Titi si parintele Manole sau Batman vs Superman

Eream buimac de cam o saptamana, de cand ma intorsesem de la seminarul "Ferestrele sufletului. Asta ca sa nu mai vorbesc de utilizarea excesiva a sintagmei de circula intens pe Facebook: "csf-ncsf", la care imi trebuisera doua zile de neliniste ca sa inteleg ca erea prescurtarea de la "ce sa faci? Partial, cred ca noile mele idei se datorau si starii de abstinenta post-ebrietativa, care survine, din cate am inteles, la intreruperea brusca a obiceiului de a bea intre 200 si 300 de miligrame de alcool de tip tuica pe zi. Nefiind amenajat pe bani europeni, ca plajele de la Mamaia, Lita montase prin stufaris niste paturi sezlong, gen, pe care lua cinci lei pe zi de la fiecare client si cinci lei subventie de la Primarie, total zece lei.

acum 86 luni (15 Jul 2016)

Eream buimac de cam o saptamana, de cand ma intorsesem de la seminarul "Ferestrele sufletului. Cazusem in patima meditatiei transcendentale si la fiecare doua minute intram in transa metacognitiva holistica, ceea ce o scotea din sarite pe Zizi, care nu putea sa aiba nici o conversatie cu mine. Mai ales ca Facebook-ul vuia de controverse vizavi de evenimente ca: unirea PMP cu UNPR sub tridentul lui Traian Basescu sau cazul de robie inversata de la Berevoiesti, in care tiganii ajunsesera boieri si-i tineau pe romani in lanturi. Asta ca sa nu mai vorbesc de utilizarea excesiva a sintagmei de circula intens pe Facebook: "csf-ncsf", la care imi trebuisera doua zile de neliniste ca sa inteleg ca erea prescurtarea de la "ce sa faci?

Ca numai de mine, Titi Smeureac, si de increderea in fortele mele depindea sa ajung student la Oxford, actor roman la Hollywood, inginer la Porsche AG sau presedinte executiv la Banca Agricola a Chinei, gen. Partial, cred ca noile mele idei se datorau si starii de abstinenta post-ebrietativa, care survine, din cate am inteles, la intreruperea brusca a obiceiului de a bea intre 200 si 300 de miligrame de alcool de tip tuica pe zi. In fine, aflandu-ma eu in starea asta, mi-am umplut geanta frigorifica cu gheata si sticlute de sucuri naturale de fructe si am plecat la plaja, ca sa-mi incarc bateriile, cum spun prin interviuri toate vedetele TV. Care, cum se stie, muncesc maximum patru-cinci luni pe an, dar au genul acela de baterii care se descarca foarte repede.

Ca un noroc chior, primarul nou ales, Lita Paraschiv, isi indeplinise prima pro-misiune electorala si amenajase strand de balneoterapie la Potroacele, langa balta Namoloasa. Nefiind amenajat pe bani europeni, ca plajele de la Mamaia, Lita montase prin stufaris niste paturi sezlong, gen, pe care lua cinci lei pe zi de la fiecare client si cinci lei subventie de la Primarie, total zece lei. Zgomotul suna exact ca si cum cineva ar incerca sa porneasca o motocicleta Harley D... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro