Tiriac arata cum a fost provocat Nasty: "Din momentul ala, Ilie, care nu e un sfant, si-a dat oarecum in petec"

Tiriac arata cum a fost provocat Nasty:

"Sunt foarte multi xenofobi si paranoici in jurul nostru si in lumea asta. Din momentul ala, persoana privata Ilie Nastase, care nu este un sfant, o stim cu totii, si-a dat oarecum in petec si nu a mai fost capitanul echipei", a adaugat Tiriac.

acum 41 luni (29 Apr 2017)

"Sunt foarte multi xenofobi si paranoici in jurul nostru si in lumea asta. Pe Nastase poti sa-l acuzi de orice, dar nu ca e rasist sau xenofob. Xenofobi sunt cei care au scos acest lucru din context si l-au mutat in alta parte. Nastase a facut clinici cu Arthur Ashe pentru albi, negri, verzi, galbeni si toate culorile. Scoaterea din context a acestei probleme este o rusine pentru cei care au facut-o", a spus Tiriac, potrivit Digi Sport.

Ion Tiriac este de parere ca Nastase a spus ceea ce trebuia inainte de a fi trimis in tribuna, la intalnirea de la Mamaia. Capitanul echipei Romaniei de tenis, Mr. Nastase, s-a ridicat in picioare si a spus si . Apoi i-a dat al doilea avertisment, fara niciun fel de rezultat. Vine si arbitrul principal si e descalificat. Din momentul in care i-au luat titlul, l-au trimis in tribuna. Apoi au dat drumul la meci, dupa care Sorana a castigat un game si apoi il scot pe domnul Nastase din tribuna fara niciun drept. Ei au dreptul doar la suprafata de joc. Din momentul ala, persoana privata Ilie Nastase, care nu este un sfant, o stim cu totii, si-a dat oarecum in petec si nu a mai fost capitanul echipei", a adaugat Tiriac. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro