Tiramisu cu frisca si capsuni

Ingrediente: 4 oua 200 g zahar pudra 500 g mascarpone 200 ml smantana pentru frisca (35%) 500 g piscoturi 500 ml cafea espresso tare indulcita 50 ml lichior cafea sau cognac Decor: 2 lg cacao Mod de preparare: Intr-un castron mixam galbenusurile cu zaharul pudra (zahar pudra cu aroma de vanilie), pana se topeste zaharul, apoi adaugam mascarpone, albusurile mixate spuma tare si smantana pentru frisca batuta spuma si ea.

acum 86 luni (19 May 2017)

Ingrediente:

4 oua

200 g zahar pudra

500 g mascarpone

200 ml smantana pentru frisca (35%)

500 g piscoturi

500 ml cafea espresso tare indulcita

50 ml lichior cafea sau cognac

Decor:

2 lg cacao

Mod de preparare:

Intr-un castron mixam galbenusurile cu zaharul pudra (zahar pudra cu aroma de vanilie), pana se topeste zaharul, apoi adaugam mascarpone, albusurile mixate spuma tare si smantana pentru frisca batuta spuma si ea.

Asamblare: o tava (25*35 cm) o tapetam cu folie alimentara, apoi asezam crema-capsuni taiate rondele - piscoturi inmuiate in cafea espresso tare, indulcita - apoi crema - capsuni taiate rondele si piscoturi inmuiate in cafea.

Taiem cu un cutit foarte bine ascutit, trecut prin apa fierbinte, sters de apa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro