Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti

Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti

Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti. Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti.Gelosul La inceput, acest barbat iti da impresia ca e foarte atent cu tine pentru ca vrea sa te cunoasca, sa vada daca sunteti compatibili.

acum 96 luni (16 Feb 2015)

Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti. Nu-i place modul cum te imbraci si vrea ca el sa fie intotdeauna in centrul atentiei la evenimente. Te considera neadecvata accesorial, lipsita de importanta. Pentru el esti doar un rau necesar, o anexa din viata sa. Barbatul care te doreste, dar nu te vrea in viata lui Acest tip de barbat este genul de persoana care nu te apreciaza, oricat de multe ai face pentru el. Esti pseudofemeie, o dorinta de o noapte de care spera sa se poata dispensa oricand, oricum. Crede ca trebuie sa faci totul pentru el, iar el sa nu dea nimic. Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti. Imaturul Are peste 25 de ani si in continuare e mai pasionat de jocuri decat de lucruri care ar putea sa-l ajute cu adevarat in viata. Nu ii place sa mearga la munca sau, si mai rau, nu munceste. Stie cum sa te tina in tensiune si iti promite aventuri de neuitat. Totusi, nu vrea sa te prezinte prietenilor sai, iar familiei sale, cu atat mai putin. Dupa un timp, incepe sa se incurce in minciuni, iar timpul acordat tie e din ce in ce mai limitat.

Tipuri de barbati de care trebuie sa te feresti.Gelosul La inceput, acest barbat iti da impresia ca e foarte atent cu tine pentru ca vrea sa te cunoasca, sa vada daca sunteti compatibili. Incepe sa-ti interzica sa te mai vezi cu prietenii, fie ca sunt barbati si pot fi rivali pentru el, fie femeile din grupul tau, "adevarate influente negative". Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro