Tipic romanesc. Un barbat cu probleme psihice, retinut de Politie de mai multe ori si eliberat de instanta, pune in pericol viata clujenilor

Tipic romanesc. Un barbat cu probleme psihice, retinut de Politie de mai multe ori si eliberat de instanta, pune in pericol viata clujenilor

Un tanar de 23 de ani din cartierul clujean Manastur a fost luat joi, 18 august, de politisti si dus la o clinica de psihiatrie dupa ce miercuri s-a primit o sesizare ca acesta ar fi tras cu o pusca cu aer comprimat pe strada. Politistii i-au aplicat 21 de sanctiuni contraventionale la Legea 61/1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si, ca urmare a propunerilor politistilor, fata de cel in cauza a fost dispusa, de 11 ori, masura internarii la Clinica de Psihiatrie", mai aratau, luna trecuta, reprezentantii Politiei.

acum 94 luni (18 Aug 2016)

Un tanar de 23 de ani din cartierul clujean Manastur a fost luat joi, 18 august, de politisti si dus la o clinica de psihiatrie dupa ce miercuri s-a primit o sesizare ca acesta ar fi tras cu o pusca cu aer comprimat pe strada. Azi, 18 august, politistii l-au depistat pe tanarul in varsta de 23 de ani si l-au condus la Clinica de Psihiatrie. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice, cadru in care se va stabili cu exactitate starea de fapt din data de 17 august", declara Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Luna trecuta, acesta ar fi iesit pe strada cu o sabie ninja si un topor si era sa raneasca o femeie de 32 de ani, care a depus plangere la sectia IV de politie din Cluj.

"Luni, 18 iulie, in intervalul 17.30 - 20.30, un barbat si o femeie au sesizat faptul ca un tanar i-a amenintat cu acte de violenta, fara motiv, in timp ce se deplasau pe Aleea Garbau, din Cluj-Napoca. Miercuri, 20 iulie, femeia care ar fi fost amenintata a facut plangere la Sectia IV Politie, iar politistii vor continua audierile pentru stabilirea exacta a starii de fapt si luarea masurilor legale si vor desfasura cercetari sub indrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca", declarau la acea data reprezentantii IPJ Cluj.

Conform acestora, barbatul de 23 de ani este cunoscut in evidentele Politiei Municipiului Cluj-Napoca, fiind cercetat in cadrul mai multor dosare penale pentru savarsirea unor infractiuni de lovire sau alte violente, furt calificat, conducere a unui vehicul fara permis de conducere, distrugere, violenta in familie, amenintare, tulburare a ordinii si linistii publice, parte dintre acestea fiind in faza de judecata.

El a fost retinut de politisti de mai multe ori si a fost prezentat de trei ori in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva. Poli... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro