Tinerii din PSD, mobilizati pe Facebook: "Cod rosu! Postati orice care sa dilueze mesajele #Rezist"

Tinerii din PSD, mobilizati pe Facebook:

Pe aceeasi tema: "Agitatori, animale": Jurnalistii, atacati de Antena 3 si Badea dupa ce au indraznit sa-l intrerupa cu intrebari pe Tudorel Toader Serban Nicolae, despre activitatea lui Kovesi: Astfel de acte sunt de natura sa submineze autoritatea statala in Romania si invita cetatenii la dezordine

acum 27 luni (23 Feb 2018)

Mobilizarea a avut loc in seara de joi, 22 februarie, cand ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat decizia de revocare din functie a procurorului-sef DNA Laura Codruta Kovesi.

Pe grupul de WhatsApp TSD Tulcea, Cosmin Tarnacop, secretar municipal al organizatiei de tineret a PSD Tulcea, le-a transmis colegilor, la ora 21.30, un mesaj prin care i-a indemnat la contraatac.

Strategia acestuia a fost sa combata cu mijloace virtuale miscarea de sustinere pentru Kovesi prin mesaje postate pe Facebook.

El le-a scris cu majuscule ce este extrem de important, apoi a temperat mesajul cu litere obisnuite:

"ATENTIE!

Pana la ora 00:00 e indicat sa incercam sa avem cat mai mare".

Tinerii din PSD Tulcea, la o sedinta de partid Sursa Facebook TSD Tulcea

Cateva minute mai tarziu, apelul este imperativ, fiind insotit de emoticoane si majuscule:

"PANA LA ORA 00:00 ESTE COD ROSU.

Ea pune umarul la activitatea care parea sa fi scazut, considerand dupa impulsul pe care a decis sa-l dea la ora 21.13: "Trebuie sa fim constanti, in momentul in care ne oprim, incep ei sa aiba vizibilitate.

Contactat de "Adevarul", vicepresedintele PSD Tulcea, care este si vicepresedinte al Consiliului Judetean Tulcea, Dumitru Mergeani, a comentat: "Nu stiu despre ce este vorba, eu sunt la Targul de Turism.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro