Tinerii care au batut crunt un batran in pasajul din Brasov raman in arest

Ceplinsche Adrian (18 ani) si Mircea Mihai Constantin (23 ani) vor mai ramane in arest inca 30 de zile. Atacul a fost unul extrem de violent si a fost surprins de o camera de supraveghere aflata in pasaj.

acum 61 luni (20 May 2018)

Ceplinsche Adrian (18 ani) si Mircea Mihai Constantin (23 ani) vor mai ramane in arest inca 30 de zile. Magistratii Tribunalului Brasov au decis sa le prelungeasca mandatele de arestare. Cei doi se afla dupa gratii de la 1 aprilie. Cei doi agresori au fost acuzati initial de lovituri si alte violente si tulburarea linistii publice. Anchetatorii au schimbat incadrarea faptei in tentativa de omor. Ei risca pana la 12 ani de inchisoare daca vor fi gasiti vinovati.

Atacul a fost unul extrem de violent si a fost surprins de o camera de supraveghere aflata in pasaj. Atacul a durat 38 de secunde, timp in care batranul a fost lovit de 21 de ori. De 9 ori cu pumnii si de 12 ori cu picioarele. Batranul a oferit mai multe variante niciuna nefiind confirmata inca de anchetatori. Mircea Mihai Constantin are 23 de ani si era barman, iar Ceplinsche Adriael are 18 ani si era muncitor necalificat. Unul dintre ei a declarat ca era baut si nu isi aduce aminte nimic, iar celalalt spune ca batranul le-a facut observatie in timp ce stateau in fata pasajului si de aici a inceput totul.

Batranul batut a stata doua saptamani in spital, iar pentru canimeni din familia sa nu vrea sa aiba grija de le, a fost internat intr-un centru de ingrijire din judetul Bihor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro