Tineri nevinovati, confundati cu niste infractori periculosi, nenorociti in bataie de Jandarmerie si Politie

Tineri nevinovati, confundati cu niste infractori periculosi, nenorociti in bataie de Jandarmerie si Politie

Doi tineri au ajuns la spital in Timisora, unul dintre ei cu splina distrusa, iar altul cu trei coaste rupte, dupa ce, sustin ei, au fost batuti mar de Jandarmerie si Politie. Precizez ca la nivelul Politiei Romane nu sunt tolerate astfel de practici, motiv pentru care am dispus de indata ofiterilor din cadrul Biroului Control Intern demararea de verificari si sesizarea Parchetului de pe langa Tribunalul Timis cu privire la sarvarsirea infractiunii de purtare abuziva, fiind intocmit dosar penal in care cercetarile vor fi efectuate sub urmarirea penala proprie a procurorului.

acum 75 luni (23 Nov 2017)

Doi tineri au ajuns la spital in Timisora, unul dintre ei cu splina distrusa, iar altul cu trei coaste rupte, dupa ce, sustin ei, au fost batuti mar de Jandarmerie si Politie. Potrivit site-lui voceatimisului.ro, cei doi au fost nenorociti in bataie de Politia din Timis dupa ce au fost confundati cu un interlop dat in urmarire generala.

Potrivit sursei citate, cei doi tineri au fost opriti in trafic in cadrul unei actiuni de cautare a unor infractori dati in urmarire internationala.

Surse judiciare au declarat ca tinerii nevinovati, dintre care unul este director in cadrul unei companii din Timisoara, au fost abordati de Politie in Mosnita Noua, unde testau o masina pe care unul dintre ei voia sa o cumpere.

Cei doi tineri au fost confundati cu un interlop foarte periculos pe care politistii din Timis l-au scapat in prima faza, fiind prins ulterior de Politia Bihor.

Sefii Politiei Timis si ai Jandarmeriei Timis au convocat o conferinta de presa in care au anuntat ca se fac verificari cercetari pentru a se stabili ce s-a intamplat. Ocupantii autoturismului, doi barbati de 34 de ani, au fost condusi la sediul politiei pentru verificari. Precizez ca la nivelul Politiei Romane nu sunt tolerate astfel de practici, motiv pentru care am dispus de indata ofiterilor din cadrul Biroului Control Intern demararea de verificari si sesizarea Parchetului de pe langa Tribunalul Timis cu privire la sarvarsirea infractiunii de purtare abuziva, fiind intocmit dosar penal in care cercetarile vor fi efectuate sub urmarirea penala proprie a procurorului. Va garantam ca vom sprijini ancheta Parchetului astfel incat in cel mai scurt timp sa se clarifice intreaga situatie de fapt, iar in cazul in care se vor constata incalcarea legii, cei vinovati sa fie trasi la raspundere", a declarat seful Politiei Timis, Alin Petecel, citat de pressalert.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro