Tineri, ATACATI din senin cu acid. Agresorul i-a socat pe anchetatori, declarand ca nu regreta infioratoarea fapta | VIDEO

Tineri, ATACATI din senin cu acid. Agresorul i-a socat pe anchetatori, declarand ca nu regreta infioratoarea fapta | VIDEO

O inregistrare video surprinde imaginile tulburatoare cand, un tanar ataca cu acid cateva persoane care asteptau trenul in statia South Ockendon din Essex, Anglia, precizeaza Fox News. Victimele au suferit rani grave, ramanand cu cicatrici adanci care le va aminti pe viata de teribilul si inexplicabilul atac.

acum 78 luni (7 Aug 2016)

O inregistrare video surprinde imaginile tulburatoare cand, un tanar ataca cu acid cateva persoane care asteptau trenul in statia South Ockendon din Essex, Anglia, precizeaza Fox News.

Alexander Bassey si-a ales victimele intamplator, atacandu-i in timp ce asteptau trenul in South Ockendon, Essex. Baiatul de 17 ani le-a aruncat acid pe fata, iar dupa aproape 6 luni de la data incidentului, Bassey a primit sentinta definitiva: 8 ani de inchisoare.

Victimele au suferit rani grave, ramanand cu cicatrici adanci care le va aminti pe viata de teribilul si inexplicabilul atac.

Inregistrarea video a fost facuta publica de Politia Transporturilor. In imagini se poate observa cum Bassey alearga spre victime, se opreste si incepe sa stropeasca cu o sticla in care se afla substanta nociva. Victimele se sperie si incep sa alerge cu mainile pe fata.

Citeste si:

+NAS al MAFIEI asasinat la comanda.

+E pur si simplu IMENSA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro