Tineretile lui Cristian Borcea: "Faceam bani cu o usurinta greu de imaginat"

Tineretile lui Cristian Borcea:

Buteliile, piatra de temelie a educatiei lui Borcea Dupa Ursu, Borcea s-a lipit de alt fotbalist, de aceasta data unul de la Dinamo: "In 1986 am devenit omul de casa al lui Cornel Talnar". "Pe Talnar" Relatia de afaceri pe care o avea cu dinamovistul Cornel Talnar a continuat si dupa decembrie 1989: "In primele luni ale lui 1990 am inchiriat un stand, pe undeva pe langa Piata Scanteii, si am inceput sa aduc de la Alba Iulia, pe Talnar, pantofi de , bibelouri si cafea Nova Brasilia.

acum 100 luni (15 Aug 2015)

"Faceam bani cu o usurinta greu de imaginat si, la nivelul acelor ani, eu si Florin, traiam ca niste imparati.

Buteliile, piatra de temelie a educatiei lui Borcea

Dupa Ursu, Borcea s-a lipit de alt fotbalist, de aceasta data unul de la Dinamo: "In 1986 am devenit omul de casa al lui Cornel Talnar". Borcea subliniaza cat de mult isi dorea sa ajunga sa lucreze in cadrul clubului Dinamo: "Ii tot repetam lui Talnar ca as face orice sa lucrez la Dinamo, ca m-as face chiar si arbitru, numai sa intru in fotbal si astfel sa imi fac loc in club".

Elevul Borcea (in medalion) visa sa se faca militian, de aici pasiunea pentru Dinamo

Dupa Revolutie, Borcea s-a angajat la un centru de butelii: "Munceam cat era ziua de lunga, nu aveam odihna, nici casa, nici masa, dar recompensa era pe masura. Acesti ani au fost, de fapt, piatra de temelie a educatiei mele ca om de afaceri. La vremea aceea, orice greseala, orice procent in minus fata de gestiune te putea costa libertatea pe o perioada nedeterminata", scrie el in cartea "Am fost presedintele unui vis, Dinamo Bucuresti". Totusi, Borcea a considerat ca educatia nonformala din perioada buteliilor nu ii era suficienta, iar in 1996, la 26 de ani, a trecut cu brio examenul de Bacalaureat.

"Pe Talnar"

Relatia de afaceri pe care o avea cu dinamovistul Cornel Talnar a continuat si dupa decembrie 1989: "In primele luni ale lui 1990 am inchiriat un stand, pe undeva pe langa Piata Scanteii, si am inceput sa aduc de la Alba Iulia, pe Talnar, pantofi de , bibelouri si cafea Nova Brasilia.

Cei care se intreaba cum mi-am facut banii, trebuie sa stie ca, pe langa centrul de butelii, care producea foarte mult, am adus si eu marfa din Turcia.

Cristian Borcea, in cartea "Am fost presedintele unui vis, Dinamo Bucuresti"

Inainte de a fi condamnat in "Dosarul Transferurilor", Cristian Borcea ajunsese la o avere de 30 de milioane de euro, conform revistei... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro