Timisoara frumoasa. Sute de oameni au stat la coada pentru a intra la opera

Timisoara frumoasa. Sute de oameni au stat la coada pentru a intra la opera

FOTO Christian Rudik Festival umbrit de zelul Politiei Locale Potrivit tion.ro, membrii Corului Regal Venlona din Venlo au vrut sa le ofere la cat mai multi timisoreni ocazia de a-i asculta si au iesit sa cante in Piata Libertatii, piata pe care Primaria Timisoara o vrea ca un loc al evenimentelor culturale.

acum 93 luni (23 Aug 2015)

Timisoara nu inseamna doar parangheliile clanurilor de romi, palmierii primarului Robu sau luptele trupelor de interlopi. Timisoara inseamna si cultura, iar Festivalul de Opera si Opereta de la Timisoara arata ca mai exista o speranta ca spiritul Timisoarei, care a facut din Capitala Banatului un oras apreciat in tara si nu numai, sa nu moara. Festivalul de Opera si Opereta a debutat in acest weekend, iar in deschidera festivalului a concertat Corul Regal Venlona din Venlo (Olanda). Sute de timisoreni au stat la coada, atat in prima zi a festivalului, cand a cantat Corul Venlona din Venlo, cat si in a doua seara cand a fost pusa in scena Nunta lui Figaro.

FOTO Christian Rudik

Festival umbrit de zelul Politiei Locale

Potrivit tion.ro, membrii Corului Regal Venlona din Venlo au vrut sa le ofere la cat mai multi timisoreni ocazia de a-i asculta si au iesit sa cante in Piata Libertatii, piata pe care Primaria Timisoara o vrea ca un loc al evenimentelor culturale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro