Tigroaicele" au sarbatorit victoria la raliuri!

Tigroaicele

In avanpremiera Raliului Sibiului de saptamana viitoare, vedetele au luat lectii de pilotaj si de condus defensiv de la cel mai valoros pilot din istoria Romaniei.

acum 82 luni (10 Apr 2016)

Voleibalistele de la CSM Bucuresti s-au distrat dupa castigarea Challenge Cup (primul trofeu european din istoria voleiului feminin romanesc) la Academia lui Titi Aur. In avanpremiera Raliului Sibiului de saptamana viitoare, vedetele au luat lectii de pilotaj si de condus defensiv de la cel mai valoros pilot din istoria Romaniei.

Giulia Pincerato (capitanul echipei), Jasna Majstorovic si Jole Ruzzini au invatat cum sa iasa din masina atunci cand aceasta este rasturnata lateral sau total (90 grade & 180 grade).

"Tigroaicele" au mers in final cu masina, pe doua roti, alaturi de Titi Aur si au avut parte de o experienta plina de adrenalina.

"A fost super, imi place viteza si a fost minunat alaturi de profesionisti ai raliurilor. Noi am muncit enorm sa castigam trofeu si deja lumea a inceput sa auda de voleiul romanesc in toata Europa. Am primit sute de telefoane de felicitare de la prieteni din strainatate. Cred ca numarul de fani ai voleiului va creste astfel in Romania in anii urmatori", a declarat italianca Giulia Pincerato. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro