Tiganiada sau de ce a fugit Victor Turcitul la Stambul?

Incorect politic cum va fi fiind, nu putem sa nu observam ca ar fi nevoie de condeiul usturator al unui Ion Budai Deleanu ca sa izvodeasca o noua Tiganiada pe masura ridicolului monumental al fugii lui Ponta in Turcia intr-un moment in care Justitia se apropia periculos de mult de el. S-a dorit stapanul absolut al statului pe care l-a siluit dupa propriul plac cu complicitatea unui partid de infractori, a avut ambitii de dictator cvasi-fascist care sa schimbe radical regimul politic si economia nationala in sens ruso-chinez, a vrut sa guverneze pentru 20 de ani (daca va mai amintiti anuntul triumfator din 2012) si a promis o era de prosperitate nemaivazuta pentru borfasii de partid "dupa ce vom prelua controlul politic asupra DNA", s-a visat omul americanilor la Bucuresti si chipul Romaniei in Europa.

acum 104 luni (25 Jun 2015)

Incorect politic cum va fi fiind, nu putem sa nu observam ca ar fi nevoie de condeiul usturator al unui Ion Budai Deleanu ca sa izvodeasca o noua Tiganiada pe masura ridicolului monumental al fugii lui Ponta in Turcia intr-un moment in care Justitia se apropia periculos de mult de el. Acum, las pana la capat, a fugit ca un borfas de rand si l-a lasat pe Ghita sa plateasca pretul.

Victor Ponta pare sa fie legat inextricabil de Sebastian Ghita si aceasta legatura nebuloasa este cea care il defineste mai mult decat orice altceva. S-a dorit stapanul absolut al statului pe care l-a siluit dupa propriul plac cu complicitatea unui partid de infractori, a avut ambitii de dictator cvasi-fascist care sa schimbe radical regimul politic si economia nationala in sens ruso-chinez, a vrut sa guverneze pentru 20 de ani (daca va mai amintiti anuntul triumfator din 2012) si a promis o era de prosperitate nemaivazuta pentru borfasii de partid "dupa ce vom prelua controlul politic asupra DNA", s-a visat omul americanilor la Bucuresti si chipul Romaniei in Europa. In final, nu s-a dovedit un pisoi (pisicut) ci, un caine de pripas pe langa satra, care in ultimele sale clipe s-a dus sa se gudure pe langa stapanul Putin si sa se ascunda in clinicile sultanului Erdogan. Acesta este mesajul pe care l-a transmis Ghita pe tonul sau de soprana in mizerie cand a vorbit despre "lovitura de stat" si fortarea demisiei lui Ponta. Nu ca serviciile ar controla DNA, dar au stiut sa indrume DNA spre zonele vulnerabile ale lui Ghita si Ponta in momentul in care Ponta a refuzat sa demisioneze atunci cand a fost pus sub urmarire si a adus Romania intr-o situatie vulnerabila. Acest lucru este de neacceptat si din momentul in care Ponta a primit mesajul ca agatarea sa de putere nu va fi tolerata pentru ca face rau tarii, a fugit pentru ca a preferat sa faca rau tarii in loc sa demisioneze formal. Mesajul ca Ponta si Ghita au fost ejectati de Sistem a fost dat de Gabriel Oprea in momentul in care a a... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro