"Tiganca de rahat!" Irina Begu a fost jignita grosolan de adversara pe care a eliminat-o la Charleston

Poza cu dovada Pagina de facebook a jucatoarei de tenis Carolina Garcia a fost asaltata de mesaje din partea utilizatorilor romani, dar nu numai, prin care dezaproba iesirea rasista a frantuzoaicei la adresa Irinei Begu.

acum 44 luni (5 Apr 2016)

Irina a castigat primul set cu 6-4 si l-a pierdut pe cel de-al doilea, scor 2-6, apoi s-a intrat in decisiv.

Acolo, adversara ei, frantuzoaica Caroline Garcia a fost surprinsa de camerele de luat vederi cum a jugnit-o mizerabil pe jucatoarea noastra. Scorul era 5-5, iar Garcia, locul 44 WTA, a spus: "O sa pierd in fata acestei tiganci de rahat".

Imediat dupa aceasta dezvaluire pe retelele sociale s-a declansat o adevarata avalansa de critici la adresa Carolinei Garcia (foto jos), care a fost pusa la zid pentru vorbele jignitoare pe care le-a spus.

Rezumatul VIDEO al meciului dintre Irina Begu si Caroline Garcia. Jucatoarea noastra a fost facuta "tiganca de rahat" la 5-5 in setul decisiv

Francezii nu ne jignesc pentru prima data. Nationala de fotbal a vrut sa anuleze un meci pentru o jignire rasista pe afisul oficial VEZI AICI cum arata acesta

Razbunarea "tiganilor": romanii au reactionat, dupa ce Caroline Garcia a jignit-o pe Irina Begu. Poza cu dovada

Pagina de facebook a jucatoarei de tenis Carolina Garcia a fost asaltata de mesaje din partea utilizatorilor romani, dar nu numai, prin care dezaproba iesirea rasista a frantuzoaicei la adresa Irinei Begu.

Primul mesaj a fost postat pe pagina Carolinei Garcia la scurt timp de la terminarea partidei castigate de Begu.

"Imi pare bine ca ai pierdut pentru ceea ce ai spus in al treilea set. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro