Thomas Anders si Modern Talking, la Cluj. Uimit de efectul pe care-l are muzica sa asupra oamenilor: "Imi lipsesc diferentele culturale"

Thomas Anders si Modern Talking, la Cluj. Uimit de efectul pe care-l are muzica sa asupra oamenilor:

"Sunt bucuros ca sunt aici si abia astept concertul de diseara. Acesta marturiseste ca nu a ascultat muzica niciunui artist roman, dar ca i-a placut o piesa a lui Justin Timberlake.

acum 58 luni (27 Sep 2016)

"Sunt bucuros ca sunt aici si abia astept concertul de diseara. Sunt convins ca diseara va fi un spectacol grozav, multe cantece, multe hituri", a declarat Thomas Anders la Cluj, in cadrul unei conferinte de presa.

Cariera sa a inceput inainte de era digitala si povesteste ca azi muzica a devenit un limbaj international. Dar, in urma cu 15 ani, cand am inceput sa concertam in Estul Europei au venit oameni sa-mi spuna . Nu am stiut ca i-am atins atat de tare pe spectatori, ca muzica noastra a fost asa puternica pentru ei. (...) Prima data cand am concertat la Moscova am observat ca oamenii sunt timizi. Dar azi lumea se distreaza, iubeste muzica, dansul, oamenilor le place sa asculte muzica (...) Intr-un fel e grozav, dar intr-altul imi lipsesc putin diferentele culturale", a afirmat artistul german.

Acesta marturiseste ca nu a ascultat muzica niciunui artist roman, dar ca i-a placut o piesa a lui Justin Timberlake. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro