"This is Romania!" Gica Hagi s-a dezlantuit din nou din cauza fiului sau

Hagi s-a dezlantuit dupa ce a aflat ca fiul sau nu e convocat la echipa nationala, unde Viitorul il are doar pe Cicaldau. Nu pot fi linistit ca am doar un singur jucator la lot, din moment ce toata lumea spune ca jucam cel mai bun fotbal.

acum 65 luni (12 May 2018)

Hagi s-a dezlantuit dupa ce a aflat ca fiul sau nu e convocat la echipa nationala, unde Viitorul il are doar pe Cicaldau. "Cred ca Viitorul merita sa aiba mai multi jucatori la lotul national. Merita sa fie convocat si Ianis Hagi, e cel mai bun marcator si pasator din 2018. A jucat la U21, a fost cel mai bun in meciul cu Anglia. E capitan la locul 3, dar n-are voie la nationala? De ce nu merita sa fie la lot? Ca e fiul lui Hagi? E Romania, iar Romania e dura rau.

Nu pot fi linistit ca am doar un singur jucator la lot, din moment ce toata lumea spune ca jucam cel mai bun fotbal. N-a fost convocat nici Florin Tanase de la FCSB, care e cel mai bun jucator U23 din Romania. Now, in Romania, Ianis Hagi a aratat pe teren ca e cel mai bun, uitati-va la cifre! Le e frica de faptul ca vom da prea multi jucatori la lot. Nationala e prea puternica si valoroasa, cum sa vina jucatori de la Viitorul? Cine e Viitorul, ce a jucat Viitorul pana acum? Tiru, Hodorogea, Balasa de ce nu sunt la lot? Ca sunt de la Viitorul? Selectionerul trebuie sa-i convoace pe cei mai buni, atat!", a spus Hagi, la Telekomsport, citat de gsp.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro