Theodor Nicolescu poate fi arestat

Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea preventiva pentru deputatul PNL Theodor Nicolescu, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita si a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, se arata in comunicatul de presa remis de DNA. 247/2005, privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, supraevaluand bunurile imobile respective cu suma totala de aproximativ 75.000.000 euro, cu aceasta suma fiind prejudiciat bugetul de stat concomitent cu obtinerea unor despagubiri necuvenite de catre titularii si cesionarii drepturilor de despagubire", se arata in comunicatul citat.

acum 56 luni (25 Mar 2015)

UPDATE: Deputatii au avizat, miercuri, cererea DNA de arestare preventiva pentru deputatul PNL Theodor Nicolescu cu 174 voturi "pentru" si 99 "impotriva".

UPDATE: Deputatul PNL Theodor Nicolescu a declarat, miercuri, in plenul Camerei, unde se dezbat cererile DNA de incuviintare a retinerii si arestarii sale preventive, ca nu le cere colegilor parlamentari sa voteze intr-un anume fel si a aratat ca mai important e ca Parlamentul "sa dea un vot asa cum crede ca e drept", informeaza Mediafax.

"Nu va cer sa votati intr-un anume fel, pentru ca eu cred ca ceea ce e mai important este ca Parlamentul sa dea un vot asa cum crede ca e drept, asa cum crede ca e corect.

----------

Deputatii voteaza, miercuri, cererea DNA de arestare preventiva in cazul deputatului PNL Theodor Nicolescu, acuzat pentru fapte de coruptie.

Theodor Atanasiu, vicepresedintele Partidului National Liberal, a declarat, intr-o emisiune la postul de radio RFI, ca liberalii vor vota pentru ridicarea imunitatii si pentru inceperea urmaririi penale pentru toti parlamentarii.

Directia Nationala Anticoruptie cere arestarea preventiva pentru deputatul PNL Theodor Nicolescu, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita si a trei infractiuni de abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, se arata in comunicatul de presa remis de DNA.

"In cursul anului 2008, inculpatul Theodor Catalin Nicolescu, impreuna cu ceilalti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, a emis in cazul a trei dosare, titluri de despagubire pe baza unor rapoarte de evaluare care nu au respectat cerintele Standardelor Internationale de Evaluare cu privire la estimarea valorii de piata a imobilelor si nici prevederile art. 247/2005, privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, precum si unele masuri adiacente, supraevaluand bunurile imobile respective cu suma totala de aproximativ 75.000.000 euro, cu aceasta suma fiind prejudiciat bugetul de s... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro