"The Revenant" conduce box office-ul romanesc

The Revenant", cu Leonardo DiCaprio, pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend Cel mai recent film in care joacă actorul Leonardo DiCaprio, "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a avut incasări incasări de 1.136.572 de lei şi spectatori de 57.071, in box office-ul romanesc de weekend, informează Mediafax.

acum 60 luni (27 Jan 2016)

The Revenant", cu Leonardo DiCaprio, pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend

Cel mai recent film in care joacă actorul Leonardo DiCaprio, "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu, a avut incasări incasări de 1.136.572 de lei şi spectatori de 57.071, in box office-ul romanesc de weekend, informează Mediafax.

In "The Revenant", care este distribuit in Romania de Odeon Cineplex, Leonardo DiCaprio joacă rolul unui vanător insetat de răzbunare, după ce este abandonat de prietenii săi in vestul american, in condiţii ostile, acţiunea fiind plasată in anul 1823.

Comedia "Un poliţist şi trei sferturi!/ Ride along 2", de Tim Story, ocupă locul al doilea in box office, cu incasări de 595.467 de lei şi 30.835 de spectatori. Blakeson, ocupă locul al treilea in box office-ul romanesc de weekend, avand incasări de 514.640 de lei şi fiind vizionat de 27.341 de spectatori. Distribuit de InterComFilm Distribution, "Al 5lea val" spune povestea unei adolescente ce incearcă să supravieţuiască intr-o lume devastată de o invazie extraterestră care a ucis deja populaţia şi a dus umanitatea inapoi in epoca de piatră. Jackson, Kurt Russell şi Jennifer Jason Leigh in rolurile principale, a coborat pe locul al patrulea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasări de 225.452 de lei, după ce a fost văzut de 10.883 de spectatori. Acţiunea peliculei, distribuită de Forum Film Romania, se petrece in Wyoming, intr-o iarnă geroasă, cand, opt personaje, fiecare cu un rol clar definit, se trezesc prinse intr-o panză deasă de trădări şi ameninţări, care le pune la indoială abilitatea primară de a supravieţui. Legenda lui Hugh Glass", drumul de la carte la film

Animaţia "Norm de la Polul Nord/ Norm of the North", de Trevor Wall, se află pe locul al cincilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasări de 206.439 de lei şi 12.670 de spectatori. In... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro