The Interview, filmul care nu spune nimic, dar despre care discuta toti

The Interview, filmul care nu spune nimic, dar despre care discuta toti

> Ce trebuie sa stii despre "The Interview" e ca in el dictatorul Kim Jong Un este asasinat, iar acesta e punctul culminant al unei satire atat de proaste, incat si creatorilor "Tantalaul si gogomanul 2" le e jena ca cineva i-a putut depasi. Ce e sigur e ca Sony a reusit sa obtina mai mult credit de imagine decat ar fi facut-o prin milioane investite in marketing, Seth Rogen si James Franco par niste dizidenti bogati, dar fara drept de exprimare si Coreea de Nord pare o tara capabila sa dea peste cap planurile oricui bazandu-se pe un razboi cibernetic.

acum 115 luni (25 Dec 2014)

>

Ce trebuie sa stii despre "The Interview" e ca in el dictatorul Kim Jong Un este asasinat, iar acesta e punctul culminant al unei satire atat de proaste, incat si creatorilor "Tantalaul si gogomanul 2" le e jena ca cineva i-a putut depasi. Dupa nitel trolling marca 4chan, cand filmul a ajuns la nota 10 pe IMDb, oamenii au apucat sa il vada azi si recenziile dau cu el de pamant cu un rasunet care nu se simte insa in publicitatea de care se bucura Sony Pictures Entertainment. La finalul lunii noiembrie, serverele Sony a fost atacate de un grup de hackeri autointitulat "Guardians of Peace" (n.r. Sursa acestei probleme ar fi fost "The Interview" si Coreea de Nord a fost presupusa, apoi desemnata, vinovata de catre FBI. Cinematografele au spus ca nu vor rula filmul, dupa ce au fost amenintate de GOP, iar Barack Obama, presedintele SUA, a luat apararea Sony si a libertatii de exprimarea. O mana de scenaristi, actori, un regizor si milioanele Sony au fost puse la un loc si a iesit un film care impunge cu o nuia intr-unul dintre cele mai radicale regimuri comuniste existente in lume. Pentru prima data in ultimii ani, si cel putin in timpul lui Jong Un, Coreea de Nord e de temut si americanii sunt cei amenintati.

Serviciile de inteligenta ale SUA au spus ca e de vina Coreea de Nord. Ce e sigur e ca Sony a reusit sa obtina mai mult credit de imagine decat ar fi facut-o prin milioane investite in marketing, Seth Rogen si James Franco par niste dizidenti bogati, dar fara drept de exprimare si Coreea de Nord pare o tara capabila sa dea peste cap planurile oricui bazandu-se pe un razboi cibernetic. Sunt agentii si entitati care pot analiza la nivel de 0 si 1 daca intr-adevar atacul a fost din Coreea de Nord sau "o lovitura din interior", cum informeaza Russia Today, ori alta e sursa. Sunt neclaritati pentru care sunt oameni platiti sa le clarifice, dar ramane peste toate un film prost care s-a bucurat de un hype enorm inainte de lansare. E vorba de toata v... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro