The Guardian: Politicianul britanic Nigel Farage este vizat in ancheta din SUA privind contactele cu Rusia in timpul campaniei prezidentiale

Euroscepticul Nigel Farage este vizat de o ancheta din Statele Unite privind presupusele contacte ale echipei de campanie a presedintelui Donald Trump cu Rusia, afirma surse citate de cotidianul The Guardian, potrivit Mediafax.

acum 37 luni (2 Jun 2017)

Euroscepticul Nigel Farage este vizat de o ancheta din Statele Unite privind presupusele contacte ale echipei de campanie a presedintelui Donald Trump cu Rusia, afirma surse citate de cotidianul The Guardian, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al lui Nigel Farage a declarat ca acesta nu a colaborat niciodata cu oficiali rusi.

Fostul lider al Partidului Independentei Marii Britanii (UKIP), a ajuns in atentia anchetatorilor FBI din cauza legaturilor cu echipa de campanie a lui Donald Trump si Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, site care a dezvaluit mii de documente confidentiale americane.

Biroul Federal pentru Investigatii, Senatul SUA si Camera Reprezentantilor au declansat anchete in cazul ingerintelor Rusiei in campania electorala si al presupuselor contacte intre apropiati ai presedintelui Donald Trump si oficiali rusi. Potrivit unor surse, Robert Mueller, "a primit autoritatea de a investiga posibilitatea unei tentative de acoperire" de catre Presedintia SUA a ilegalitatilor comise de apropiati ai lui Donald Trump prin contactele cu oficiali rusi. John Brennan, fost director al Agentiei Centrale de Informatii din Statele Unite, a declarat recent, in cursul audierilor in Congres, ca a fost preocupat de unele interactiuni intre membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump si oficiali rusi. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro