Test de personalitate: cat de fidel esti?

Test de personalitate: cat de fidel esti?

Publicatia online sfatulparintilor.ro va recomanda un test de personalitate care raspunde la intrebarea "Cat de fidel esti?": 1. nu e o prioritate, m-as gandi mai tarziu ce voi face cu ea; Daca veti cumpara o geanta, sacosa, etc, din ce material preferi sa fie facuta?

acum 54 luni (16 Jul 2015)

Publicatia online sfatulparintilor.ro va recomanda un test de personalitate care raspunde la intrebarea "Cat de fidel esti?":

1. c. d. e. Daca vrei sa fii informat, ce preferi sa citesti? intotdeauna acelasi ziar sau site de informatii; c. d. e. ceea ce ma sfatuiesc altii. Esti invitat la o petrecere cu masti. imi fac un costum original; c. imi pun o masca folclorica; d. ma imbrac precum o personalitate politica; e. ma imbrac precum un personaj dintr-o piesa de teatru, oricum cunoscuta. Daca mostenesti o alta casa, ce vei face? as amenaja-o imediat ca pe o a doua locuinta a mea; nu e o prioritate, m-as gandi mai tarziu ce voi face cu ea; c. m-as duce acolo din cand in cand cu prietenii; d. e. Daca veti cumpara o geanta, sacosa, etc, din ce material preferi sa fie facuta? c. d. e. Imagineaza-ti un barbat si o femeie in costum de baie, pe plaja. Ce fac? c. d. se ignora reciproc pentru ca nu se cunosc; e. Care din urmatoarele adjective iti place cel mai mult? c. d. e. pe un vapor in larg; in fata unei sali de conferinte, la inaugurare; c. la intrarea unui aeroport sau a unui port maritim; d. la fereastra unui palat regal; e. pe un vapor care soseste in port. Gandeste-te la sentimentul de prietenie. Cu care din urmatoarele adjective il asociezi? c. d. e. Imagineaza-ti o cladire veche. Ce ai dori sa faci mai intai? sa ii cunosc istoria; sa o fotografiez; c. sa o vizitez pe indelete; d. sa vad cine locuieste in ea; e. sa ii descopar colturi necunoscute, neexplorate. Puteti vedea REZULTATELE PENTRU "TEST DE PERSONALITATE: CAT DE FIDEL ESTI?" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro