Test de cultura generala: supranumele tarilor. Ce stat este cunoscut drept Gigantul Africii si care este Mica Spanie

Test de cultura generala: supranumele tarilor. Ce stat este cunoscut drept Gigantul Africii si care este Mica Spanie

a) India b) Laos c) Coasta de Fildes Raspunsuri: 1 - b, 2 - c, 3 - a , 4 - c , 5 - b , 6 - c , 7 - c, 8 - c, 9 - a, 10 - b, 11 - b, 12 - b, 13 - a, 14 - b , 15 - a , 16 - b , 17 - a , 18 - c , 19 - c, 20 - b.

acum 38 luni (10 Oct 2017)

a) Turcia b) Arabia Saudita c) Irak 2. a) Brazilia b) Uganda c) Columbia 3. a) Albania b) Turcia c) Ecuador 4. a) SUA b) Thailanda c) Venezuela 5. Ce tara este cunoscuta sub numele de "Smaraldul ecuatorului"? a) Sao Tome si Principe b) Indonezia c) Ecuador 6. Ce tara este cunoscuta sub numele de "Uriasul adormit"? a) Canada b) Rusia c) China 7. a) Argentina b) Chile c) Azerbaidjan 8. Ce tara este cunoscuta sub numele de "Gigantul Africii"? a) Sudan b) RD Congo c) Nigeria 9. a) Bulgaria b) Anglia c) Siria 10. a) Tunisia b) Turcia c) Algeria 11. Ce tara este cunoscuta sub numele de "Mica Spanie"? a) Costa Rica b) Republica Dominicana c) Andorra 12. a) Coreea de Nord b) Coreea de Sud c) Japonia 13. a) Finlanda b) Canada c) Olanda 14. Ce tara este cunoscuta sub numele "Ducatul" sau "Tara otelului"? a) Monaco b) Luxemburg c) Liechtenstein 15. a) Japonia b) Slovenia c) Republica Moldova 16. Ce tara este cunoscuta sub numele de "Persia"? a) Pakistan b) Iran c) Siria 17. a) Mongolia b) Coreea de Sud c) Filipine 18. Ce tara este cunoscuta sub numele de "Tigrul Asiatic"? a) Indonesia b) Malaezia c) Singapore 19. a) Israel b) Grecia c) Noua Zeelanda 20. a) India b) Laos c) Coasta de Fildes Raspunsuri: 1 - b, 2 - c, 3 - a , 4 - c , 5 - b , 6 - c , 7 - c, 8 - c, 9 - a, 10 - b, 11 - b, 12 - b, 13 - a, 14 - b , 15 - a , 16 - b , 17 - a , 18 - c , 19 - c, 20 - b. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro