Test de cultura generala despre constructii grandioase si celebre. Care este cea mai inalta cladire din Romania

Test de cultura generala despre constructii grandioase si celebre. Care este cea mai inalta cladire din Romania

a) Palatul Buckingham b) Palatul Kesington c) Palatul Westminster Raspunsuri corecte: 1 - b, 2 - a, 3 - a, 4 - a, 5 - b, 6 - c, 7 - c, 8 - a, 9 - b, 10 - c.

acum 35 luni (16 Mar 2018)

1. Care este cea mai inalta cladire din lume?

a) Burj al Arab

b) Burj Khalifa

c) Taipei 101

2.

a) Gustave Eiffel

b) Stephen Sauvestre

c) Maurice Koechlin

3. Care este cea mai mare biserica din lume?

a) Basilica Sfantul Petru, Vatican

b) Biserica Hristos Mantuitorul, Moscova

c) Catedrala Sfanta Sofia, din Istanbul

4.

a) Casa Poporului

b) Palatul Buckingham

c) Parlamentul European din Bruxelles

5.

a) 1915

b) 1882

c) 1932

6.

a) Nepal

b) Indonezia

c) India

7.

a) Anglia

b) Germania

c) Franta

8. Care este cea mai inalta cladire din Romania?

a) Sky Tower

b) Globalworth Tower

c) Turnul IFMA

9.

b) I d.Hr.

c) II d.Hr.

a) Palatul Buckingham

b) Palatul Kesington

c) Palatul Westminster

Raspunsuri corecte: 1 - b, 2 - a, 3 - a, 4 - a, 5 - b, 6 - c, 7 - c, 8 - a, 9 - b, 10 - c. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro