Test de cultura generala despre capitalele tarilor minuscule. Care este orasul de resedinta al statului Tuvalu

Test de cultura generala despre capitalele tarilor minuscule. Care este orasul de resedinta al statului Tuvalu

a) Nuku'alofa b) Tongatapu c) Niuas Raspunsuri corecte: 1 - a, 2 - c, 3 - a, 4 - b, 5 - a, 6 - a, 7 - b, 8 - c, 9 - b, 10 - a.

acum 34 luni (13 Oct 2017)

Care este capitala statului Insulele Marshall? a) Majuro b) Ebeye c) Jahrit 2. a) Schaan b) Triesen c) Vaduz 3. Care este capitala statului Sfantul Cristofor si Nevis? a) Basseterre b) Saint Kitts c) Nevis 4. a) Birkirkara b) Valletta c) Mdina 5. Care este capitala statului Barbados a) Bridgetown b) Saint George c) Saint Lucy 6. a) Victoria b) Praslin c) La Digue 7. a) Koror b) Ngerulmud c) Airai 8. a) Canillo b) Encamp c) Andorra la Vella 9. a) Kiribati b) South Tarawa c) Betio 10. a) Nuku'alofa b) Tongatapu c) Niuas Raspunsuri corecte: 1 - a, 2 - c, 3 - a, 4 - b, 5 - a, 6 - a, 7 - b, 8 - c, 9 - b, 10 - a. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro