Test de cultura generala: capitalele unor state din America. Care e capitala statului Costa Rica

Test de cultura generala: capitalele unor state din America. Care e capitala statului Costa Rica

a) Chichigalpa b) Corinto c) Managua Raspunsuri corecte: 1 - c, 2 - b, 3 - a, 4 - a, 5 - b, 6 - b, 7 - a, 8 - b, 9 - a, 10 - c.

acum 3 luni (13 Jun 2018)

a) Port of Spain b) Havana c) Cayenne 2. a) Toronta b) Ottawa c) Vancouver 3. a) San Jose b) Monteverde c) Tamarindo 5. a) Lima b) Buenos Aires c) Santa Fe

6. a) Montevideo b) Lima c) Cordoba 7. Care este capitala statului Surinam a) Paramaribo b) Fort Zeelandia c) Paranam 8. Care este capitala statului Belize a) San Salvador b) Belmopan c) Belize City 9. a) Ciudat de Guatemala b) Tegucigalpa c) El Estor 10. a) Chichigalpa b) Corinto c) Managua Raspunsuri corecte: 1 - c, 2 - b, 3 - a, 4 - a, 5 - b, 6 - b, 7 - a, 8 - b, 9 - a, 10 - c. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro