Test de cultura generala. Capitalele unor state din Africa

Test de cultura generala. Capitalele unor state din Africa

a) Kigali b) Victoria c) Kampala Raspunsuri corecte: 1 - a, 2 - b, 3 - b, 4 - a, 5 - a, 6 - c, 7 - c, 8 - a, 9 - b, 10 - a.

acum 39 luni (3 Jan 2018)

Care este capitala statului Burkina Faso? a) Ouagadougou b) Juba c) Banjul 2. a) Dakar b) Niamey c) Praia 3. a) Harare b) Accra c) Gaborone 4. a) Maseru b) Melila c) Freetown 5. a) Lome b) Conakry c) Jamestown 6. a) Rabat b) Beirut c) Tripoli 7. a) Malabo b) Kinshasa c) Bamako 8. a) N'Djamena b) Bangui c) Cairo 9. a) Libreville b) Luana c) Dodoma 10. a) Kigali b) Victoria c) Kampala Raspunsuri corecte: 1 - a, 2 - b, 3 - b, 4 - a, 5 - a, 6 - c, 7 - c, 8 - a, 9 - b, 10 - a. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro