TEST Ce fel de parfum ti se potriveste: parfumuri recomandate in functie de rezultat

TEST Ce fel de parfum ti se potriveste: parfumuri recomandate in functie de rezultat

Un parfum poate deschide multe usi pentru o femeie daca aceasta se bazeaza pe semnele potrivite in alegerea lui, nu doar pe aromele de pe cartonasele de proba din magazine sau pe ultimele lansari de parfumuri ale brandurilor cunoscute. Prima aroma care se face simtita este nota lui de varf, dupa care urmeaza nota de mijloc, iar apoi nota de baza, care este cea care va ramane pe piele mai mult timp si care apare la o jumatate de ora de la aplicare. Ce fel de parfum ti se potriveste Majoritatea C: Parfumuri florale Expertii in parfumuri considera ca persoanele care folosesc parfumuri florale sunt directi si binecuvantati de la natura cu o aura puternica, cei din jur fiind atrasi ca un magnet de personalitatea lor.

acum 60 luni (27 Jan 2015)

Un parfum poate deschide multe usi pentru o femeie daca aceasta se bazeaza pe semnele potrivite in alegerea lui, nu doar pe aromele de pe cartonasele de proba din magazine sau pe ultimele lansari de parfumuri ale brandurilor cunoscute. Ca sa vezi ce fel de parfum ti se potriveste poate fi mai complicat decat poate parea. Prima aroma care se face simtita este nota lui de varf, dupa care urmeaza nota de mijloc, iar apoi nota de baza, care este cea care va ramane pe piele mai mult timp si care apare la o jumatate de ora de la aplicare. Mai mult decat atat, chimia corpului are si ea un cuvant de spus. Aceasta depinde, potrivit site-ului andreearaicu.ro, de nivelul de hormoni, pH-ul pielii, sanatate sau de alimentatie.

Pe langa testarea produsului pe piele inainte de cumparare si de preferintele personale, ar trebui sa se acorde atentie si tipului de personalitate. De exemplu, persoanele active, naturale, ar trebui sa se orienteze spre parfumuri subtile, pe cand persoanele seducatoare, cu o personalitate puternica, ar trebui sa apeleze la parfumuri puternice, de impact. TEST Ce fel de parfum ti se potriveste 1. Un pahar de vin C. Pantaloni, o bluza si o jacheta C. Un costum nou, pantofi cu toc si o geanta pe masura D. Ii cumperi o felicitare si o sticla de vin C. Cand vine vorba de viata ta sociala... Esti mereu in oras alaturi de diferiti prieteni B. Esti fericita sa-ti petreci timpul alaturi de cativa prieteni apropiati C. Care din afirmatiile de mai jos ti se potrivesc? (variantelor de raspuns alese le corespund literele dintre paranteze) a. Imi plac revistele de barfe (C) b. Am avut probleme legate de alimentatie in exces (A) f. Port aceeasi geanta de multi ani (D) h. Am intotdeauna planuri pentru weekend (C) Rezultat: Ce fel de parfum ti se potriveste Majoritatea A: Parfumuri orientale Esti prima la distractie? Parfumurile orientale sunt perfecte pentru tine, o persoana careia ii place sa fie in centrul atentiei si este mereu plina de viata. Est... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro