TEROAREA JIHADISTA se va raspandi in intreaga Europa: "Nimeni nu va mai fi in siguranta. Tara voastra va ucide prin actiunile desfasurate impotriva poporului islamic"

TEROAREA JIHADISTA se va raspandi in intreaga Europa:

Sirianul, in varsta de 27 de ani, care a detonat duminica un dispozitiv explozibil in orasul Ansbach din Germania, a pasit pe teritoriul german in urma cu doi ani.

acum 64 luni (26 Jul 2016)

Dupa atacul sinucigas din orasul german Ansbach, gruparea Stat Islamic a publicat o inregistrare video in care, barbatul care s-a sinucis, aruncandu-se in aer a lansat o amenintare care ii vizeaza pe toti europenii.

Mohammad Daleel a avertizat ca IS va declansa haosul in Europa si nimeni nu va mai fi in siguranta. Ba mai mult, barrbatul de origine siriana a mai adugat faptul ca, peste tot pe continent vor fi plasate masini capcana.

Alaturi de materialul video, Daesh a publicat si o imagine cu atacatorul pe care l-au poreclit Rambo pentru a-i onora actul si memoria.

Se presupune ca Mohammad Daleel a invatat sa confectioneze bombe intr-o fabrica de sapun din Siria, unde a lucrat cu diverse substante chimice, alaturi de tatal sau.

Sirianul, in varsta de 27 de ani, care a detonat duminica un dispozitiv explozibil in orasul Ansbach din Germania, a pasit pe teritoriul german in urma cu doi ani. Potrivit unor surse din interiorul Ministerului de Interne, acestuia i s-a respins cererea de azil anul trecut si urma sa fie expulzat in Bulgaria.

+Luxul fabulos in care traiesc Emine si Recep ERDOGAN. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro