Teroare intr-un sat din Timis. Doua vaci, dintre care una gestanta, spintecate. Doi cai au supravietuit taieturilor: "Cum loveste animalele, ne poate lovi si pe noi"

Teroare intr-un sat din Timis. Doua vaci, dintre care una gestanta, spintecate. Doi cai au supravietuit taieturilor:

Era o vaca de lapte, productiva", povesteste un localnic din Sanmartinu Sarbesc, care sustine ca anul trecut a primit pe vaca 1.200 de euro, iar acum, inainte sa moara, a dat-o la sacrificat pentru a mai recupera ceva in schimbul sumei de 600 de lei.

acum 55 luni (14 Oct 2016)

"M-am dus la 5.30 cu lanterna. Era o vaca de lapte, productiva", povesteste un localnic din Sanmartinu Sarbesc, care sustine ca anul trecut a primit pe vaca 1.200 de euro, iar acum, inainte sa moara, a dat-o la sacrificat pentru a mai recupera ceva in schimbul sumei de 600 de lei.

In total au fost omorate la Sanmartinu Sarbesc, prin acelasi mod de operare, doua vaci si un vitel inca nenascut. "Ieri dimineata am venit dupa vaci sa le duc la muls si am dat de vaca cumnatului meu taiata, cu vitelul pus pe ea. Vaca unui vecin, la fel, e taiata", povesteste un alt localnic potrivit caruia ucigasul de animale ar fi incercat sa omoare si doi cai, dar iepele au scapat. "Cum loveste animalele, ne poate lovi si pe noi cand umblam noaptea pe la animale", a spus o femeie din sat. Numa un om nebun poate sa vina sa ti le taie sub bec", a spus un barbat din Sanmartinu Sarbesc. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro