Teren de golf si zona de agrement de 15 milioane de euro langa Alba Iulia. Cum arata investitia patronului companiei "Transavia"

Teren de golf si zona de agrement de 15 milioane de euro langa Alba Iulia. Cum arata investitia patronului companiei

"Theodora Golf Club", denumit dupa numele fiicei investitorului, va deveni un pol de atractie atat pentru pasionatii acestui sport select, cat si pentru turistii care doresc sa isi petreaca zilele in Alba, intr-un loc perfect pentru miscare dar si pentru relaxare. "Theodora Golf Club" are un complex de vile cu 82 de camere duble la standarde de patru stele plus, sala de conferinta, piscina in aer liber, un restaurant cu 200 de locuri interioare si 110 pe terasa, in care se vor putea organiza diferite evenimente, bar, parcari si alte facilitati de care se va putea bucura oricine, deoarece clubul va avea un regim deschis.

acum 63 luni (10 Sep 2017)

"Theodora Golf Club", denumit dupa numele fiicei investitorului, va deveni un pol de atractie atat pentru pasionatii acestui sport select, cat si pentru turistii care doresc sa isi petreaca zilele in Alba, intr-un loc perfect pentru miscare dar si pentru relaxare. Terenul de golf si complexul turistic din incinta acestuia se intind pe o suprafata de aproximativ 67 de hectare. Acesta va avea 18 gauri, avand cel mai lung parcurs din lume pana la o gaura - PAR 6, de 735 de metri. Ioan Popa este pasionat de mai multi ani de golf, el participand la competiii, multe organizate la terenul existent la Pianu de Sus. "Golful este un sport exceptional de care nu te lasi, odata ce te-ai apucat. Eu nu sunt pasionat de altceva in viata mai mult decat de golf, pe care il practic de 10 ani. Eu am inclus acolo si o parte de turism, cu restaurant, in asa fel incat intr-un timp scurt sa-l echilibrez, cel putin sa se intretina", spune Ioan Popa, citat de alba24.ro.

"Theodora Golf Club" are un complex de vile cu 82 de camere duble la standarde de patru stele plus, sala de conferinta, piscina in aer liber, un restaurant cu 200 de locuri interioare si 110 pe terasa, in care se vor putea organiza diferite evenimente, bar, parcari si alte facilitati de care se va putea bucura oricine, deoarece clubul va avea un regim deschis. Serviciile de cazare si restaurant vor fi disponibile din aceasta toamna, in jurul lunii octombrie, iar terenul de golf va fi inaugurat in primavara anului viitor.

"Eu ma ocup de fiecare surub la toate investitiile pe care le fac. Acesta este intr-o zona foarte frumoasa, un peisaj exceptional si pe cate terenuri din lume am umblat, va spun ca este singurul la care am fost, in care, dintr-un loc, se vede tot terenul. De pe terasa se vad toate parcursurile", afirma omul de afaceri. De asemenea, zona de driving range va fi una deosebita, fiind acoperita si se va putea juca chiar si pe timp de iarna.

"Eu nu am crezut ca nu ma incadrez in 10 milioane de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro