Terapia cu ozon hiperbaric ar putea avea beneficii uimitoare: "Stimuleaza productia proprie de celule stem"

Terapia cu ozon hiperbaric ar putea avea beneficii uimitoare:

Clasica ozonoterapie este o metoda de tratament care foloseste un amestec de oxigen-ozon care exploateaza principalele proprietati ale ozonului de la cele antibacteriane, antivirale, antifungice, pana la cele antiinflamatorii simunomodulatorii, de reglare sistemica a homeostaziei in organism si de reglare a functiei organelor. Cu aparatura de ultima generatie, sunt acum puse in practica, in aceste clinici, terapiile cu doze inalte de ozon si cu pana la 2000 ml sange ozonizat cu efecte terapeutice de neimaginat", mai spune specialistul.

acum 70 luni (9 May 2017)

Clasica ozonoterapie este o metoda de tratament care foloseste un amestec de oxigen-ozon care exploateaza principalele proprietati ale ozonului de la cele antibacteriane, antivirale, antifungice, pana la cele antiinflamatorii simunomodulatorii, de reglare sistemica a homeostaziei in organism si de reglare a functiei organelor.

"OHT - ozonoterapia cu doze inalte de ozon, este o tehnica revolutionara, fata de clasica autohemoterapie cu ozon. Pana acum s-a facut terapie cu doze mici si de ozon si de sange, pentru ca exista teama de reactii adverse, dar si pentru faptul ca nu exista aparatura necesara. Fata de terapia cu celule stem cultivate, foarte costisitoare, terapia cu ozon stimuleaza productia proprie de celule stem si poate repara un tesut bolnav chiar si in doua zile, explica, pentru "Adevarul", dr Emilia Comsa.

Efect detoxifiant prin folosirea sangelui ozonizat

Terapia are un extraordinar efect detoxifiant si da rezultate in tratarea unor probleme leagte insomnie, depresie, imbatranirea timpurie, atentia redusa si problemele de concentrare si chiar reducerea libidoulu

"O sedinta cu ozon declanseaza o excretie rapida a toxinelor inclusiv a metalelor grele. O acumulare de toxine si metale grele - in special plumb, cadmiu si aluminiu - cauzeaza oboseala cronica, epuizare, oboseala fizica si psihica ,imbatrinire prematura, probleme de somn, creste susceptibilitatea la infectii, etc. Cu aparatura de ultima generatie, sunt acum puse in practica, in aceste clinici, terapiile cu doze inalte de ozon si cu pana la 2000 ml sange ozonizat cu efecte terapeutice de neimaginat", mai spune specialistul. "Terapia cu ozon este recomandata pentru o arie larga de probleme ce includ alergiile, reumatismul, cancerul si chimioterapia, problemele ficatului si ale pielii, probleme cosmetice, imbatranire si problemele legate de aceasta, diabet, hipertensiune si ulcer", mai spune specialistul.

"Odata ce rata metabolis... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro