Terapia benefica parului si scalpului

Terapia benefica parului si scalpului

Si parul are nevoie de spa Astfel, aceasta terapie este conceputa si aplicata in mod personalizat de catre specialisti, vizand in final obtinerea de rezultate notabile asupra sanatatii parului in paralel cu cea a trupului si a spiritului.

acum 68 luni (17 May 2017)

Forta de neinvins a lui Samson si splendoarea lui stateau in pletele sale, iar Dalila a inteles acest lucru mai bine decat oricine. Insa seducatoarele lumii, a caror putere de seductie a ramas inscrisa in timp si in istorie, au inteles ca podoaba capilara este un lucru de nepretuit pentru persoanele care vor ca sanatatea si frumusetea sa le fie recunoscuta.

Starea de bine este influentata atat de ceea ce simtim cat si de aspectul fizic.

"Parul la fel ca intreg organismul are nevoie de hidratare, relaxare, tocmai din acest motiv a fost inventat head-spa...un spa dedicat podoabei capilare, ce se afla intr-o stransa legatura cu sanatatea scalpului si buna dispozitie." Si parul are nevoie de spa

Astfel, aceasta terapie este conceputa si aplicata in mod personalizat de catre specialisti, vizand in final obtinerea de rezultate notabile asupra sanatatii parului in paralel cu cea a trupului si a spiritului.

Afla mai multe despre terapia benefica pentru sanatatea podoabei capilare si a scalpului pe www.clicksanatate.ro

Ce se intampla daca dormi cu parul ud

Tu stii ce substante periculoase contine balsamul tau de rufe? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro