Teoria lui Victor Ponta in legatura cu Sebastian Ghita: S-a lasat prins

Fostul premier Victor Ponta a lansat o teorie proprie despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, acesta sugerand ca acesta ar fi vrut sa fie prins in conditiile in care se spunea de o luna ca el e in Serbia si fostul deputat a fost capturat fix acolo pe 14 aprilie, arata B1 TV "Mi se pare o farsa, ca sa va spun foarte sincer, (...) inclusiv povestea asta cu Serbia, pentru ca daca a aparut pe la Hotnews, acum o luna, eu am si zis ca nu cred, dar, daca zice cineva ca ma ascund in Targu Jiu, plec si eu din Targu Jiu.

acum 41 luni (24 Apr 2017)

Fostul premier Victor Ponta a lansat o teorie proprie despre prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia, acesta sugerand ca acesta ar fi vrut sa fie prins in conditiile in care se spunea de o luna ca el e in Serbia si fostul deputat a fost capturat fix acolo pe 14 aprilie, arata B1 TV

"Mi se pare o farsa, ca sa va spun foarte sincer, (...) inclusiv povestea asta cu Serbia, pentru ca daca a aparut pe la Hotnews, acum o luna, eu am si zis ca nu cred, dar, daca zice cineva ca ma ascund in Targu Jiu, plec si eu din Targu Jiu.

Fostul premier a precizat ca nu a vorbit cu Sebastian Ghita in perioada in care acesta era disparut si este fericit ca acesta nu a incercat sa il caute pentru ca i-ar fi facut probleme.

Victor Ponta a vorbit si despre prietenia pe care o are cu presedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, afirmand ca s-a intalnit de mai multe ori cu acesta dar nu a discutat despre subiectul fugii lui Sebastian Ghita pentru ca oficialul sarb are chestiuni mai importante de care sa aiba grija ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro