Teodorovici spune ca Parlamentul va vota proiectul privind plata defalcata a TVA propus de Guvern

Eugen Teodorovici a declarat, marti, ca proiectul de ordonanta privind plata defalcata a TVA va fi votat de Parlament in forma propusa de Guvern. Fostul ministru de Finante a mai spus ca in sedinta de grup nu s-a discutat despre schimbarea sa din functia de presedinte al Comisiei de buget-finante a Senatului.

acum 62 luni (3 Oct 2017)

Eugen Teodorovici a declarat, marti, ca proiectul de ordonanta privind plata defalcata a TVA va fi votat de Parlament in forma propusa de Guvern.

El a mai spus ca va continua sa sustina masura de eliminare a accizei pe carburant insa nu gaseste 'argumente logice' pentru un nou mecanism privind plata TVA.

"Aceasta este abordarea mea, modul in care mi-am desfasurat activitatea in Guvern, in Parlament si (...) nu am argumente logice sa sustin un mecanism nou vizavi de split TVA. Sunt solutii care pot fi discutate si aplicate", a sustinut Teodorovici, la finalul sedintei de grup a senatorilor PSD.

Fostul ministru de Finante a mai spus ca in sedinta de grup nu s-a discutat despre schimbarea sa din functia de presedinte al Comisiei de buget-finante a Senatului.

La sfarsitul lunii trecute, Comisia de buget din Senat, condusa de senatorul Eugen Teodorivici, a starnit surpriza dupa ce a voatat eliminarea supraaccizei la carburant din textul Ordonantei de Guvern. Tot atunci, Comisia a votat modificarea ordonantei privind TVA Split, la propunerea senatorilor PSD, asa incat plata defalcata a TVA va fi obligatorie de anul viitor doar pentru companiile de stat si firmele aflate in relatii contractuale cu statul. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro