Teodorovici: La sfarsitul anului inchidem procesul de modificare a Codului Fiscal

Teodorovici: La sfarsitul anului inchidem procesul de modificare a Codului Fiscal

In sensul ca sa fie doar masuri simplu de inteles, de aplicat, de controlat, un cadru legislativ care priveste atat zona de fiscalitate, cat si restul de acte normative care produc efecte in zona economica, sa propuna scheme de sprijin, masuri de a impulsiona mediul de afaceri", a spus el.

acum 13 luni (16 May 2018)

"Suntem obligati ca prin toate masurile pe care ministrul le propune Guvernului si fie doar masuri care sa sprijine mediul de afaceri. In sensul ca sa fie doar masuri simplu de inteles, de aplicat, de controlat, un cadru legislativ care priveste atat zona de fiscalitate, cat si restul de acte normative care produc efecte in zona economica, sa propuna scheme de sprijin, masuri de a impulsiona mediul de afaceri", a spus el.

El a precizat ca va fi un proces de consultare cu mediul de afaceri astfel incat, de la 1 ianuarie 2019, Codul Fiscal si Codul de Procedura fiscala sa fie agreate si impreuna modificate astfel incat sa nu mai fie necesara o alta modificare. "Sper la o modificare de substanta, de fond, de calitate, astfel incat sa fie ceea ce mediul economic din Romania doreste sa se aplice", a spus el. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro