Tensiuni in PSD: "Nu voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose in frunte. Punct. Nu suntem bataia de joc a nimanui"

Tensiuni in PSD:

Si europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, luni, ca in sedinta Biroului Politic Central al partidului a votat impotriva propunerii de premier a lui Mihai Tudose, rezervele sale fiind generate de "o analiza atenta" a activitatii sale.

acum 82 luni (26 Jun 2017)

"Am spus ca, dupa motiune, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. Pentru ca azi e prima: NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose in frunte! NU voi vota un guvern PSD-ALDE cu Mihai Tudose premier.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat convingerea luni, la Parlament, ca Mihai Tudose nu are "dubla comanda", in conditiile in care au existat discutii in Comitetul Executiv National pe aceasta tema.

Mihai Tudose FOTO Inquam / Octav Ganea

"A fost intrebat de Codrin Stefanescu, cred. Am vazut si despre mine in ultima perioada ca am fost racolat in randurile Securitatii de generalul Coldea, in tineretea mea. Probabil ca cei de la CNSAS mi-au ascuns dosarul", a spus liderul PSD, intrebat daca Mihai Tudose are dubla comanda.

Si europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, luni, ca in sedinta Biroului Politic Central al partidului a votat impotriva propunerii de premier a lui Mihai Tudose, rezervele sale fiind generate de "o analiza atenta" a activitatii sale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro