Tenismenii romani isi cunosc PRIMII ADVERSARI de la Rio

Tenismenii romani isi cunosc PRIMII ADVERSARI de la Rio

Irina Begu, Monica Niculescu si "dublul" Horia Tecau/Florin Mergea si-au aflat, ieri, adversarii din runda inaugurala de la Jocurile Olimpice. Atat Begu (31 WTA), cat si Niculescu (51 WTA) vor evolua in proba de simplu de la Rio.

acum 50 luni (5 Aug 2016)

Irina Begu, Monica Niculescu si "dublul" Horia Tecau/Florin Mergea si-au aflat, ieri, adversarii din runda inaugurala de la Jocurile Olimpice.

Atat Begu (31 WTA), cat si Niculescu (51 WTA) vor evolua in proba de simplu de la Rio. Irina evolueaza, maine, cu nipona Nao Hibino (84 WTA), cea pe care a sporticva noastra a invins-o in aceasta saptamana la turneul de la Florianopolis (Brazilia), cu 6-2, 6-4. Dar, Begu ar putea da nas in nas cu iberica Garbine Muguruza (4 WTA), in turul doi, daca aceasta o va invinge pe sarboiaca Jelena Jankovici (29 WTA). In turul al doilea, Niculescu va intalni invingatoarea partidei dintre Svetlana Kuznetova (Rusia, 10 WTA) si Qiang Wang (China, 66 WTA).

La dublu, Begu si Niculescu dau de greu inca de la inceput. Duminica vor infrunta o pereche puternic sudata, formata din Hao Chan si Yung Chan, din Taipei, dublu finalista in turneele de Grand Slam (Australian Open 2007 si US Open 2007). Citeste si:

+Simona Halep are un TABLOU DIFICIL la Roma. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro