TENIS: Irina Begu, prima sportiva calificata in turul secund la Turneul de la Roma

Citește și: TENIS: Halep, Begu și Niculescu, pregătite pentru Turneul WTA de la Roma Tabloul de dublu de la Roma ne propune un meci interesant pentru Irina Begu și Monica Niculescu. Turneul WTA Premier 5 de la Roma este disputat pe zgură şi dotat cu premii totale in valoare de 2.399.000 de euro.

acum 91 luni (10 May 2016)

Irina Begu continuă perioada excelentă și la Roma, acolo unde s-a impus categoric in primul tur, scor 6-3, 6-0, in disputa cu rusoaica Margarita Gasparyan (numărul 52 WTA).

Pentru Irina Begu, urmează o dispută extrem de dificilă pentru un loc in optimile competiţiei, cu Victoria Azarenka, cap de serie numărul 4.

Chiar dacă admite că Vika şi-a imbunătăţit jocul faţă de anul trecut (cand o invingea pe Irina, tot la Madrid, scor 6-4, 5-7, 6-1), romanca e sigură că şi nivelul său este superior.

Begu are de apărat puncte in turneul WTA Premier 5 de la Roma, intrucat a ajuns pană in optimi in 2015. Săptamană trecută, romanca a reuşit un sfert de finală in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid, fază in care a fost eliminată de către Simona Halep (locul 5 WTA), scor 3-6, 6-0, 1-6.

Romania are trei jucătoare pe tabloul principal al turneului de la Roma, Simona Halep (5 WTA), Irina Begu şi Monica Niculescu (34 WTA).

Citește și: TENIS: Halep, Begu și Niculescu, pregătite pentru Turneul WTA de la Roma

Tabloul de dublu de la Roma ne propune un meci interesant pentru Irina Begu și Monica Niculescu.

Irina Begu și Monica Niculescu joacă de mai mult timp impreună și vin după un sezon in care au bifat două finale, deși au participat la numai patru turnee.

Meciul dintre Irina Begu/Monica Niculescu și Anastasia Pavlyuchenkova/Svetlana Kuznețova va avea loc marți, de la ora 16:30.

Turneul WTA Premier 5 de la Roma este disputat pe zgură şi dotat cu premii totale in valoare de 2.399.000 de euro. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro