Tendintele pentru aranjamente florale in 2017

In 2017 tendintele floristice nu se refera doar la aspectul buchetelor si aranjamentelor florale, ci si la beneficiile pe care le aduc florile si plantele in viata noastra. Patru tendinte esentiale in floristica sunt remarcate pentru 2017 de catre designerii de la Floria.ro care creeaza buchete si aranjamente florale deosebite, care prin frumusetea si vitalitatea lor ce aduc o stare de bine si optimism asupra oricarui destinatar.

acum 70 luni (31 Jan 2017)

In 2017 tendintele floristice nu se refera doar la aspectul buchetelor si aranjamentelor florale, ci si la beneficiile pe care le aduc florile si plantele in viata noastra.

Doza zilnica de oxigen, bunastarea si energia pozitiva sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le aduc florile in viata de zi cu zi. Langa aceste nuante se alatura si culoarea anului declarata de Pantone, "greenery", o nuanta de verde ce emana prospetime, energie si vitalitate.

Patru tendinte esentiale in floristica sunt remarcate pentru 2017 de catre designerii de la Floria.ro care creeaza buchete si aranjamente florale deosebite, care prin frumusetea si vitalitatea lor ce aduc o stare de bine si optimism asupra oricarui destinatar. armonie, emergie, echilibru

Se propun astfel de buchete si aranjamente florale spectaculoase, pline de delicatete, atat din punct de vedere stilistic, cat si cromatic. In acest an, cele mai populare flori care vor fura privirile in buchetele si aranjamentele florale vor fi trandafirii, lalelele albe, hortensiile si protea Blushing Bride.

In 2017 se remarca 4 tendinte esentiale, sintetizate de 4 concepte de viata: armonie, energie, echilibru si rebeliune. Energia fiecarui buchet sau aranjament floral trebuie sa fie una benefica, trebuie sa aduca echilibru si o stare de bine.

Este important ca in fiecare casa sa existe aranjamente florale care sa aduca natura cat mai aproape de suflet, care sa echilibreze energiile si sa ofere liniste.

Una dintre rezolutiile acestui an este sa ne inconjuram cat mai des de plante verzi cu un aer tropical-precum palmieri, bonsai, yucca sau monstera, pentru a aduce prospetime si vitalitate incaperii. Aceste nuante de verde tropical pot fi imbinate cu pasteluri delicate si calmante ale buchetelor de flori, pentru a crea un tablou armonios si pozitiv. Plantele si florile sunt o adevarata oaza de energie si oxigen pentru fiecare zi. De aceea este important ca acestea sa ne inconjoare,... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro