Tendinte pentru nuntile din 2016: romancele nu mai vor rochii de printese si nici buchete clasice

Tendinte pentru nuntile din 2016: romancele nu mai vor rochii de printese si nici buchete clasice

Organizatorii targului au aranjat totul in asa fel incat cuplurile care se pregatesc de nunta, cele mai multe programate pentru 2016, sa fie transpusi in atmosfera unei nunti - demonstratii de muzica live si de dans pe scena, lumini, efecte speciale, degustari de mancaruri - totul pentru a diminua stresul viitorilor miri in incercarea de a alege ce este mai bun pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor. De exemplu, agentia Holiday Plus, in colaborare cu cei de la Nunti de vis, propun un pachet avantajos pentru mirii cu un buget mai restrans care pleaca de la 650 de euro de persoana, pentru un sejur de 7 nopti in Antalya, Turcia.

acum 42 luni (22 Nov 2015)

Organizatorii targului au aranjat totul in asa fel incat cuplurile care se pregatesc de nunta, cele mai multe programate pentru 2016, sa fie transpusi in atmosfera unei nunti - demonstratii de muzica live si de dans pe scena, lumini, efecte speciale, degustari de mancaruri - totul pentru a diminua stresul viitorilor miri in incercarea de a alege ce este mai bun pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor.

Oferta pentru anul viitor este cat se poate de diversificata, gratie celor peste 200 de expozanti, astfel incat fiecare a avut de unde sa aleaga in functie de buget si de preferinte.

In ceea ce priveste rochia de mireasa, tonurile calde de bej, crem, nude-roze sunt preferate de majoritatea mireselor. Nuanta discreta a rochiei este pusa in valoare de accesorii florale rafinate sau de accente transparente. Miresele au inceput sa renunte la rochia clasica de printesa in favoarea celor ce urmeaza linia corpului si o complimenteaza: rochiie tip sirena sau tip "A". Oferta de pret de anul acesta de la targ a fost cum nu se poate mai avantajoasa - preturile au inceput de la doar 18 lei in cadrul evenimentului Black Friday organizat vineri, cu ocazia celei de-a 18-a editii Mariage Fest. Oferta a multumit si viitoarele mirese mai pretentioase, insa tot la preturi speciale intrucat reducerile au fost de pana la 95%. Astfel, o rochie cu tesaturi mai scumpe, in valoare de 3.500 de lei, a putut fi cumparata cu doar 175 de lei in cadrul targului. La targ au fost prezente atat locatiile bine-cunoscute din Capitala, dar si altele noi, cu variante de meniuri pentru toate gusturile.

Pretul unui meniu simplu, clasic, cu patru feluri de mancare, incepe de la 50 de euro, in timp ce pentru cei pretentiosi, cu gusturi culinare rafinate, preturile pot ajunge pana la 140 de euro de persoana. Ceea ce individualizeaza fiecare tort sunt figurinele asezate pe acesta: de la miri aflati in diverse iposta... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro