Temperaturi de vara! PROGNOZA meteo pentru intervalul 1 - 14 septembrie

Temperaturi de vara! PROGNOZA meteo pentru intervalul 1 - 14 septembrie

BANAT Pana pe data de 6 septembrie, regimul termic diurn va marca o scadere treptata si se vor atinge medii ale temperaturilor maxime de aproximativ 25 de grade, pornind de la 28 de grade in prima zi a intervalului de prognoza. MARAMURES Temperaturile diurne vor fi de 26...28 de grade in prima saptamana de prognoza, cu cele mai ridicate valori in primele doua zile, iar in a doua saptamana tendinta de scadere usoara va continua, astfel incat, spre 14 septembrie, nu se vor mai depasi valori medii de 22 de grade Celsius. MUNTENIA Intre 1 si 9 septembrie, temperaturile maxime se vor mentine apropiate de valori medii de 26...27 de grade, exceptand ziua de 2 septembrie, cand se vor apropia de 30 de grade Celsius.

acum 73 luni (1 Sep 2014)

BANAT Pana pe data de 6 septembrie, regimul termic diurn va marca o scadere treptata si se vor atinge medii ale temperaturilor maxime de aproximativ 25 de grade, pornind de la 28 de grade in prima zi a intervalului de prognoza. Intre 7 si 10 septembrie o usoara incalzire va determina cresterea cu 2....3 grade a mediilor termice, pentru ca dupa data de 10 septembrie o noua tendinta de racire sa coboare din nou maximele diurne, spre medii de 22 de.

CRISANA In prima saptamana, valorile termice diurne vor scadea usor si treptat, de la medii de 28 de grade in prima zi, pana la aproximativ 24 de grade in jurul datei de 7 septembrie. In a doua saptamana, tendinta de racire va continua si, la sfarsitul perioadei de prognoza, media maximelor diurne va fi de 22 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 14 si 16 grade Celsius in prima jumatate a intervalului de prognoza, iar apoi vor scadea usor, spre valori medii de 11...12 grade in jurul datei de 14 septembrie. In ceea ce priveste probabilitatea de aparitie a ploilor, dupa data de 3 septembrie si pana la sfarsitul intervalului de prognoza, local si temporar, se vor semnala averse, izolat mai insemnate cantitativ.

TRANSILVANIA Temperaturile maxime, de 26...27 de grade, din primele doua zile ale intervalului de prognoza, vor scadea cu aproximativ 2 grade, astfel incat, intre 3 si 8 septembrie se vor mentine relativ constante, in jurul valorii medii de 25 de grade. Temperaturile minime vor marca o crestere, de la 10 la 13 grade, in medie, intre 1 si 4 septembrie, apoi vor scadea usor si se vor mentine in jurul unei medii de 11 grade pana pe 10 septembrie, pentru ca in ultimele zile sa coboare din nou, spre 8 grade la sfarsitul perioadei de prognoza.

MARAMURES Temperaturile diurne vor fi de 26...28 de grade in prima saptamana de prognoza, cu cele mai ridicate valori in primele doua zile, iar in a doua saptamana tendinta de scadere usoara va continua, astfel incat, spre 14 septembrie, nu se vor mai... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro