Temerea lui Radu Mazare: "Am informatii ca ar fi fost tocmiti oameni care sa plece in Madagascar odata cu mine si sa ma elimine"

Temerea lui Radu Mazare:

Mazare a concesionat, in 2012, de la un trib din Madagascar aproape doua hectare de teren pe malul oceanului, pe o perioada de 99 de ani. De pe carul alegoric, in "beciul domnesc" Radu Mazare a tinut prima pagina a tabloidelor romanesti, dar si straine, fiind descris de Daily Mail ca fiind "flamboiant", conducand carnavalul din Mamaia de pe carul alegoric, fiind inconjurat de fete frumoase, dar a cunoscut si conditiile de la arest, pe care l-a numit "beciul domnesc". Astfel, spre exemplu la instanta suprema este judecat un dosar in care fostul primar al Constantei este acuzat ca a primit opt milioane de euro si peste opt milioane de lei de la reprezentantii unor firme pentru facilitarea emiterii unor documente si pentru inlesnirea castigarii unei licitatii sau incheierea unor contracte.

acum 30 luni (2 Jan 2018)

In 2014, edilul a facut o declaratie surprinzatoare, spunand ca in Madagascar este urmarit de "mafioti" care vor sa-l lichideze. "Chestiunea asta cu descentralizarea portului produce fibrilatii atat de mari, incat am informatii ca ar fi fost tocmiti niste oameni care sa plece in Madagascar odata cu mine, vizand eliminarea mea fizica. Dar vreau sa trag semnalul de alarma ca am auzit asta", spunea Mazare. Mazare a concesionat, in 2012, de la un trib din Madagascar aproape doua hectare de teren pe malul oceanului, pe o perioada de 99 de ani. Pe acest teren, el a ridicat resortul Mantasaly, de patru stele, format din 16 bungalow-uri amplasate langa plaja, cu vedere la Oceanul Indian, cu doua suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mancarurile fiind gatite din alimente organice, crescute de localnici, dar si un bar&lounge. Primul mare scandal legat de persoana primarului a fost in 2009, la o prezentare de moda de la Mamaia, cand Radu Mazare a aparut imbracat intr-o uniforma de general Wehrmacht. Mazare spunea, dupa eveniment, ca gestul sau nu are conotatii naziste, fiind inspirat din filmul "Operatiunea Valkyrie", in care "un ofiter german incearca sa scape tara de un dictator nebun". Procurorii Parchetului Curtii de Apel Constanta au declansat cercetari in acest caz, iar la inceputul lui 2010 au decis neinceperea urmaririi penale. Doua luni mai tarziu, dosarul avea sa fie redeschis la solicitarea Parchetului, iar dupa mai multe luni de cercetari procurorii constanteni au dat din nou neinceperea urmaririi penale. Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului - MCA Romania a depus o plangere la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, privind imaginea cu care s-a afisat in ultima vreme primarul Constantei, Radu Mazare. "M-a tuns un hairstylist de la Flora. In cadrul unei vizite la o gradinita, mirat de faptul ca micutii erau impartiti pe grupe in functie de gen, edilul a exclamat "Dar voi asa stati aici, fetitele intr-o parte si b... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro