Televiziunea publica este sub sechestru. Raspunsul TVR: Sechestrul pe bunurile SRTv nu afecteaza activitatea televiziunii

ANAF a pus sechestru pe bunuri ale televiziunii publice in valoare totala de aproape 150 de milioane de lei, pentru garantarea recuperarii restantelor bugetare ale acesteia.

acum 73 luni (10 Feb 2017)

ANAF a pus sechestru pe bunuri ale televiziunii publice in valoare totala de aproape 150 de milioane de lei, pentru garantarea recuperarii restantelor bugetare ale acesteia. Inspectorii Fiscului au pus gaj pe active dintre cele mai diverse ale TVR, de la echipamente de telecomunicatii in valoare de zeci de milioane de lei la celebrele porti de acces in incinta institutiei din strada Ermil Pangrati si din Calea Dorobanti, scrie Profit.ro.

"Actiunea ANAF — o procedura care vizeaza garantarea recuperarii restantelor bugetare ale SRTv, generate de datoriile istorice pe care Televiziunea le-a acumulat — nu afecteaza activitatea TVR", precizeaza, in mesaj, reprezentantii televiziunii publice.

"Legea bugetului de stat pe 2017, care cuprinde si alocatia bugetara destinata Televiziunii Romane, mentioneaza ca datoriile Societatii catre ANAF vor fi achitate cu prioritate pana la data de 31 martie a.c.

SRTv are alocata, pentru anul 2017, suma de 950.000 mii lei (+687,83% fata de 2016) — pentru cheltuieli curente, la bunuri si servicii — 5.713 mii lei (—94,95%), iar la titlul ''alte transferuri'' — 944.287 mii lei. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro