Televiziunea lui Miron Cozma: ce se ascunde in spatele postului ce vrea sa-i educe pe "tinerii care nu stiu istorie si nu ii mai respecta pe oamenii de valoare"

Televiziunea lui Miron Cozma: ce se ascunde in spatele postului ce vrea sa-i educe pe

Denumirea de Vatafu TV este data de numele omului de afaceri Nicolae Vatafu, care este si finantatorul proiectului, dar si "de cuvantul , care inseamna si capetenie a calusarilor", dupa cum a explicat Miron Cozma, directorul de programe al postului. De asemenea, acesta a precizat ca nu vor exista emisiuni de "subcultura sau mediocre", ci doar de calitate, fiind de parere ca publicul trebuie educat intrucat "tinerii nu mai cunosc istorie si nu ii mai respecta pe oamenii de valoare."

acum 63 luni (8 Jul 2015)

Denumirea de Vatafu TV este data de numele omului de afaceri Nicolae Vatafu, care este si finantatorul proiectului, dar si "de cuvantul , care inseamna si capetenie a calusarilor", dupa cum a explicat Miron Cozma, directorul de programe al postului. Cei doi si-au propus sa infiinteze si un post de radio, dar si o editura unde Cozma isi va publica poeziile, potrivit Mediafax. Televiziunea, care este intr-o prima etapa promovata si distribuita in mediul online, nu este dedicata subiectelor din minerit, din cauza ca, desi supranumit in trecut "Luceafarul huilei", Miron Cozma nu mai este atat de apropiat de fostii sai colegi din Valea Jiului. Televiziunea lui Miron Cozma, "stalpul balantei sociale" Proiectul televiziunii a fost anuntat inca din luna mai, cand Miron Cozma a dezvaluit, in emisiunea "Teo Show", de la Kanal D, ca postul de televiziune va oferi romanilor "dreptate", fiind "stalpul balantei sociale". De asemenea, acesta a precizat ca nu vor exista emisiuni de "subcultura sau mediocre", ci doar de calitate, fiind de parere ca publicul trebuie educat intrucat "tinerii nu mai cunosc istorie si nu ii mai respecta pe oamenii de valoare." Iar in grila de programe ale Vatafu TV se regasesc "talk-show-uri de foc, transmisiuni religioase in direct, muzica de petrecere buna si foarte buna." Intrebat de jurnalistul si bloggerul adevarul.ro Paul Stan daca asocierea postului cu Miron Cozma nu este un handicap in fata opiniei publice, Nicolae Vatafu a raspuns: "Miron Cozma este un pariu pe care mi l-am asumat eu, in conditiile saraciei si mizeriei de astazi." Televiziunea Vatafu TV a inceput sa emita online de doua saptamani, iar Cozma este increzator ca in trei luni "ii dam drumul sa emita si prin cablu". Cu sediul in Popesti-Leordeni, aproape de Bucuresti, unde "se da ora exacta", televiziunea dispune de doua cladiri, una de birouri, care nu este inca finalizata, si alta in care au fost amenajate sapte studiouri de televiziune. Televiziunea lui Miron Cozma functioneaza p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro