"TELEVIZIUNEA din Romania este SUBNUTRITA." VEZI ce mare om de televiziune spune asta

Alaturi de el, Andreea Marin, Mircea Radu, Mihaela Radulescu si Raluca Moianu sunt cativa din oameni care au avut deasemenea succes, tot datorita indrumariilor venite din partea lui Lazarov.

acum 110 luni (23 Sep 2014)

Din dorinta publicului de-a consuma "picanterii", tot mai multe personaje sunt numite peste noapte "vedete", fara a avea legatura cu televiziunea, sau vreo arta. Tot aceeasi de 20 ani. El a descoperit-o pe Andreea Marin, pe Mircea Radu si multi altii. Ma uitam la un momentdat prin ziare si am observat ca se vorbeste de transferul unor bucatari de la o televiziune la alta. De aici iti poti da seama ce a ajuns televiziunea. Sunt niste bucatari, care fac clatite si scoverzi", a declarat Dan Negru indignat.

"Lazarov mi-a dat primele sfaturi"

Dan Negru este unul dintre ucenicii care au crescut "sub aripa" regretatului om de televiziune, Valeriu Lazarov. Alaturi de el, Andreea Marin, Mircea Radu, Mihaela Radulescu si Raluca Moianu sunt cativa din oameni care au avut deasemenea succes, tot datorita indrumariilor venite din partea lui Lazarov. Astazi, Dan Negru isi aminteste cum si-a pus amprenta maestrul, pe cariera lui. "Cand am inceput "Te pui cu blondele", Lazarov mi-a dat primele sfaturi. Am schimbat formatul ajutat de el. Cea mai longeviva emisiune la ora asta functioneaza datorita lui Lazarov. Mi-a dat niste sfaturi foarte pretioase", a incheiat Dan Negru. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro