Televiziune din Australia, interesata de trecerea de pietoni 3D din Buzau

Televiziune din Australia, interesata de trecerea de pietoni 3D din Buzau

"Dupa ce a fost realizata aceasta trecere de pietoni, in luna noiembrie, am postat mai multe imagini pe Facebook si pe contul meu de Instagram.

acum 70 luni (11 Jun 2018)

"Dupa ce a fost realizata aceasta trecere de pietoni, in luna noiembrie, am postat mai multe imagini pe Facebook si pe contul meu de Instagram. Ele au fost apoi preluate de cei de la revista Descopera. Ulterior, jurnalista Aneeta Bhole de la televiziunea ABC NEWS Australia i-a contactat pe cei de la Descopera, intrebandu-i daca poate folosi imaginile pentru un material mai amplu. Elevii Liceului de Arta condusi de profesorul Ana Maria Bogles si directorul Mioara Sangeorzan, alaturi de angajatii Urbis au refacut marcajul singurei treceri de pietoni 3D din Romania.

Aceasta este proiectata in asa fel incat soferii sa aiba impresia ca dungile albe plutesc, lucru care le va spori atentia, obligandu-i sa opreasca pentru a da prioritate pietonilor. O astfel de trecere de pietoni poate fi realizata doar pe strazile cu sens unic si asta pentru ca iluzia optica se creeaza doar daca o privesti dintr-un anumit unghi, calculat cu atentie de proiectanti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro