"Teleormaneanul nu moare, el se transforma in alegator". Topul glumelor cu teleormaneni

Bancuri cu teleormaneni "In Teleorman se sarbatoreste Black Sunday, dar nu e cu cumparaturi, e cu voturi" "Cand moare, teleormaneanul vede o luminita care il conduce direct la sectia de votare" "O vorba din batrani spune ca " "Mai multi morti din Teleorman s-au speriat cand au vazut un viu in sectia de votare" "Viii cu viii, teleormanenii cu voturile" "Teleormaneanul nu moare, el se transforma in votant" "De frica aglomeratiei, mai multi alegatori din Teleorman si-au lasat la coada in fata sectiilor de votare cate o coliva si o sticla de vin".

acum 111 luni (10 Apr 2015)

Teleormanul nu ar fi ajuns subiect de bancuri daca n-ar fi avut loc referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu si, mai ales, daca asupra scrutinului din iulie 2012 n-ar fi planat suspiciunea de fraudare. Actualul ministru Liviu Dragnea, cu origini in Teleorman, coordonator al campaniei PSD de la referendumul din 2012 si principal suspect in ancheta care a urmat dupa scrutin, a pus si el umarul la cresterea "notorietatii" judetului. Procurorii DNA au ajuns pe ulitele satelor prafuite din Teleorman, au luat la verificat sectiile de votare si listele de vot si au descoperit "minunea". Bancuri cu teleormaneni "In Teleorman se sarbatoreste Black Sunday, dar nu e cu cumparaturi, e cu voturi" "Cand moare, teleormaneanul vede o luminita care il conduce direct la sectia de votare" "O vorba din batrani spune ca " "Mai multi morti din Teleorman s-au speriat cand au vazut un viu in sectia de votare" "Viii cu viii, teleormanenii cu voturile" "Teleormaneanul nu moare, el se transforma in votant" "De frica aglomeratiei, mai multi alegatori din Teleorman si-au lasat la coada in fata sectiilor de votare cate o coliva si o sticla de vin".

"Teleormaneanul nu merge la vot, cabina de vot vine la el" Pe langa minunea mortilor votanti, Teleormanul s-a remarcat la fiecare runda de alegeri printr-o prezenta covarsitoare la vot. Procentele ridicate ale prezentei la vot , listele suplimentare pline de turisti aflati in vizita in Teleorman, cererile pentru urna mobila au dus la aparitia altor bancuri prezentate de reviste de satira. "Teleormaneanul nu merge la vot, cabina de vot vine la el" "Liviu Dragnea, dupa alegerile prezidentiale: " Recomandari ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro