Telekom se lanseaza oficial pe piata din Romania. Victor Ponta: "Trebuie sa va multumesc de 7.000 de ori!"

Telekom se lanseaza oficial pe piata din Romania. Victor Ponta:

Pentru comunitatea de afaceri din Romania, conceptul One Stop Shop al Telekom aduce o experienta unica, adaptata pentru orice companie si un punct unic de contact pentru toate nevoile de comunicare: un portofoliu complet de solutii fixe si mobile, aplicatii si solutii IT integrate, plus cea mai variata gama de echipamente IT&C.

acum 115 luni (12 Sep 2014)

Sloganul sub care Telekom va opera in Romania este "Experiente impreuna", iar produsele si serviciile vor fi oferite clienti sub brandul "T".

In urma unirii dintre cele doua companii, Telekom a devenit, oficial, cel mai mare furnizor de servicii telecom de pe piata din Romania. Intrucat detine capabilitati si puncte forte unice, Telekom devine o optiune integrata fix-mobila pe piata romaneasca, pentru milioanele de experiente ce merita impartasite", a declarat Nikolai Beckers, CEO Telekom Romania Communications si Telekom Romania Mobile Communications. Suntem puternic implicati in sustinerea Telekom Romania si vom contribui semnificativ la societatea romaneasca", a declarat Claudia Nemat, membru in Board-ul Deutsche Telekom pentru Europa si Tehnologie. Acesta a declarat ca se bucura ca Romania intra in familia Telekom si a multumit companiei pentru locurile de munca oferite de aceasta la noi in tara.

"In Romania, peste 7.000 de locuri de munca sunt create si sustinute de dumneavoastra si am spus intotdeauna ca este obligatia oricarui prim ministru de a multumi celor care creaza un loc de munca. Dumneavoastra trebuie sa va multumesc de 7.000 de ori din acest punct de vedere. Stiu foarte bine ca, in ultimii cinci ani, investitiile au fost de peste un miliard de euro si sunt convins ca ele vor continua.

Noutati de la Telekom

Clientii Telekom vor beneficia de o singura factura pentru serviciile de internet broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si divertisment TV. De asemenea, toate pachetele Telekom Romania vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub forma de servicii web si mobile.

Experienta oferita de Telekom TV va include trei beneficii unice pentru divertisment nelimitat: multi-screen pentru fiecare, continut exclusiv pentru sute de ore de divertisment si o experienta TV personalizata. Mai exact, acest lucru se va face cu ajutorul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro