TELEKOM face curatenie: scoate la vanzare 351 de masini si 61 de utilaje

TELEKOM face curatenie: scoate la vanzare 351 de masini si 61 de utilaje

TELEKOM Grupul TELEKOM Romania vinde 351 de autovehicule scoase din uz si 61 de utilaje. TELEKOM "Veti vedea mai multe lucruri intamplandu-se in urmatoarele doua luni din punctul de vedere al rebrandingului, sunt sute de proiecte in desfa-surare legate de acest rebranding si ma astept ca o parte dintre ele sa fie finalizate pana la sfarsitul anului", a spus Schwingen.

acum 69 luni (24 Sep 2014)

TELEKOM Grupul TELEKOM Romania vinde 351 de autovehicule scoase din uz si 61 de utilaje.

TELEKOM Autovehiculele, Dacia, Renault, Citroen, Volkwagen si alte cateva marci, sunt scoase la licitatie in pachete de aproximativ 20 de unitati si sunt localizate in 30 de judete si in Bucuresti.

TELEKOM Nemtii de la Deutsche Telekom intentioneaza sa lanseze mai multe pachete de produse si servicii in urmatoarele doua luni, sub brandul "T".

Noile oferte TELEKOM fac parte din strategia grupului de a-si schimba "substantial" oferta odata cu adoptarea brandului german, a declarat intr-un interviu pentru ZF Hans-Chris-tian Schwingen, director de brand in cadrul grupului german Deutsche Telekom.

TELEKOM "Veti vedea mai multe lucruri intamplandu-se in urmatoarele doua luni din punctul de vedere al rebrandingului, sunt sute de proiecte in desfa-surare legate de acest rebranding si ma astept ca o parte dintre ele sa fie finalizate pana la sfarsitul anului", a spus Schwingen. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro