Telefoanele momentului, analizate la Adevarul Live de la ora 15.00: care e cel mai bun model

Telefoanele momentului, analizate la Adevarul Live de la ora 15.00: care e cel mai bun model

In ordinea enumeratiei, LG propune un design modular si o camera cu unghi larg de cuprindere, Samsung are un smartphone premium cu cea mai buna camera si rezistenta la apa, HTC a luat tot ce-a invatat si ce i-a fost criticat in ultimii ani si a livrat un telefon interesant, iar Huawei a inceput un parteneriat cu Leica pentru o camera foto mai buna pe telefon.

acum 83 luni (14 Apr 2016)

Smartphone-ul asa cum exista in prezent a aparut in urma cu aproape un deceniu, cand Apple lansa primul iPhone. Totusi, la Adevarul Live, de la ora 15.00, am analizat cele mai populare modele si cele cu cea mai mare distributie la nivel global.

LG G5, Samsung Galaxy S7, HTC 10 si Huawei P9 sunt cele care au atras atentia in prima jumatate a anului. Urmeaza iPhone 7 in toamna, iar pana atunci va mai avea si Samsung un Galaxy Note 6. In ordinea enumeratiei, LG propune un design modular si o camera cu unghi larg de cuprindere, Samsung are un smartphone premium cu cea mai buna camera si rezistenta la apa, HTC a luat tot ce-a invatat si ce i-a fost criticat in ultimii ani si a livrat un telefon interesant, iar Huawei a inceput un parteneriat cu Leica pentru o camera foto mai buna pe telefon.

Vlad Andriescu, redactor-sef start-up.ro, Octavian Palade, redactor-sef Playtech, si cu mine, Razvan Baltaretu, am discutat, analizat, criticat si laudat aceste telefoane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro